Facebook Pixel Ερίκ Αμπιντάλ – Ολυμπιακός: Προσπαθεί να κάνει τη μεταγραφή της χρονιάς στην Ευρώπη!
| 2019-04-01 21:04:00

Πρώην Ολυμπιακού για το deal της χρονιάς στην Ευρώπη - Έτσι "ψήνεται" - Δεν τον θέλουν οι οπαδοί!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πρώην Ολυμπιακού για το deal της χρονιάς στην Ευρώπη - Έτσι "ψήνεται" - Δεν τον θέλουν οι οπαδοί!

Από τα κορυφαία ονόματα που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα...

Ερίκ Αμπιντάλ – Ολυμπιακός: Μακροημερεύουν στελέχη, παίκτες και προπονητές που θήτευσαν στον Ολυμπιακό.

Και εντάξει, η καριέρα του Ερίκ Αμπιντάλ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνδεθεί με τη θητεία του στους «ερυθρόλευκους», ωστόσο μόνο και μόνο που ο Πειραιάς αποτέλεσε τον τελευταίο, βραχύβιο ομολογουμένως, σταθμό της τεράστιας ποδοσφαιρικής του καριέρας αν μη τι άλλο τον καθιστά… αξιομνημόνευτο εσαεί.

Πόσο μάλλον όταν ο Γάλλος διευθυντής πλέον ποδοσφαίρου στην Μπαρτσελόνα, έχει αναλάβει κομβικό ρόλο σε μια μεταγραφή που «ψήνεται» από πέρυσι και όπως φαίνεται… ροδίζει φέτος. Μιλάμε για τον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος παρότι έμενε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης  και παρά το τότε ασφυκτικό πρέσινγκ από τους «μπλαουγκράνα» επέλεξε να ανανεώσει στους «ροχιμπλάνκος».

Ωστόσο, όπως φαίνεται, έχει μετανιώσει για την επιλογή του, αφού σύμφωνα με – συνεχή τις τελευταίες ημέρες – δημοσιεύματα έγκυρων καταλανικών media έχει διαμηνύσει τη διοίκηση της Ατλέτικο πως επιθυμεί την πώληση του στην Μπαρτσελόνα, κάτι για το οποίο φυσικά είναι ενήμεροι οι Καταλανοί.

Και εδώ μπαίνει ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος και φέρεται σύμφωνα με σημερινές αναφορές της El Mundo Deportivo να έχει πάρει… επ’ ώμου την «αποστολή Γκριεζμάν», έχοντας μιλήσει αρκετές φορές με τον συμπατριώτη του στη διάρκεια των τελευταίων μηνών και συνεπώς βάλει το χεράκι του προκειμένου να τον μεταπείσει και να τον μετατρέψει σε «σύμμαχο» της Μπαρτσελόνα στην διαφαινόμενη προσπάθεια της να τον πάρει στο «Καμπ Νου».

Το… πιπεράτο της ιστορίας; Πως οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα μετά την περυσινή «χυλόπιτα» του Γάλλου έχουν ταχθεί (με σχετικά διαδικτυακά γκάλοπ) κατά της τεράστιας επένδυσης που θα απαιτηθεί για να γίνει το συγκεκριμένο mega-deal, ενώ φυσικά και το timing των συνεχών δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ, δίνει έξτρα χρώμα στο σαββατιάτικο ραντεβού Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης στη Βαρκελώνη στο ντέρμπι πρώτου – δεύτερου της Πριμέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" Αλέφαντου: "Αυτός έχει δίκιο στην κόντρα Μαρινάκη - Κόκκαλη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags