Facebook Pixel Super League: Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, μίλησε για το χθεσινό αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-02 12:21:00

Απίθανες δηλώσεις από Χατζηθεοδωρίδη - Τι είπε για ΠΑΟ - Πωρωμένος με το Τριφύλλι!

Sportdog Team
Απίθανες δηλώσεις από Χατζηθεοδωρίδη - Τι είπε για ΠΑΟ - Πωρωμένος με το Τριφύλλι!

Όλα όσα δήλωσε μετά το τέλος του ματς με τον Απόλλωνα.

Super League: Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, στο χθεσινό αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 19’ και μετά το τέλος του ματς τόνισε πως όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα όλη η ομάδα αξίζει να έχει ένα καλό τέλος στη σεζόν, στόχος μας είναι να το καταφέρουμε για αυτό θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κλείσουμε καλά τη χρονιά. Για τον κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει το κίνητρο κι ο επαγγελματισμός που θα δείξουμε ως το τέλος της σεζόν», ανέφερε αρχικά ο 21χρονος αμυντικός.

Και πρόσθεσε με νόημα: «Ο καθένας έχει τους στόχους του και όλοι μαζί σαν ομάδα έχουμε τον στόχο μας. Θα συνεχίσουμε να κοιτάμε τον στόχο μας, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό όπως κάνουμε από την αρχή της σεζόν, σε κάθε παιχνίδι, μέχρι το τέλος».

Παράλληλα, ο Χατζηθεοδωρίδης αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση, αλλά και το τέρμα που πέτυχε στη Ριζούπολη, σημειώνοντας: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ μου σήμερα. Τα στημένα μας ήταν επιτυχημένα σήμερα, μας βοήθησαν να ανοίξουμε το σκορ. Από εκεί και πέρα, κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε πιο δυνατά, να είμαστε καλύτεροι σε κάποιες στιγμές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags