Facebook Pixel Ευθύμης Κουλούρης: Έχει πάρει φωτιά με τον Ατρόμητο
| 2019-04-02 23:18:00

Έχει πάρει φωτιά - Σπάει τα κοντέρ φέτος ο Κουλούρης

Sportdog Team
Έχει πάρει φωτιά - Σπάει τα κοντέρ φέτος ο Κουλούρης

Σαν φιτίλι άναψε αυτή τη χρονιά ο Έλληνας επιθετικός.

Ευθύμης Κουλούρης: Έχει πάρει φωτιά με τον Ατρόμητο

Η επιτυχία δεν είναι απλά το να πετύχεις τους στόχους σου αλλά όλο το ταξίδι που θα κάνεις μέχρι να φτάσεις στο σημείο να αλλάξεις την ζωή σου και να την κάνεις όπως την ονειρευόσουν. Χρειάζεται προσήλωση, σωστή προετοιμασία και να μάθεις να επωφελείσαι από ό,τι σου τυχαίνει.

Ο Ευθύμης Κουλούρης άρπαξε την ευκαιρία που του πρόσφερε ο Ατρόμητος και πλέον χτυπά την πόρτα του ΠΑΟΚ διεκδικώντας την θέση του βασικού φορ της ομάδας. Είναι από τους πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος. Διανύει την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του και αφήνει υποσχέσεις.

Φεύγοντας από την Τούμπα έμοιαζε «χαμένος» αλλά στα χέρια του Νταμίρ Κάναντι μεταμορφώθηκε σε ένα δεινό εκτελεστή. Ο Αυστριακός τεχνικός έκανε απλά τα αυτονόητα. Του έδειξε εμπιστοσύνη, του έδωσε χρόνο συμμετοχής, «έχτισε» την ομάδα πάνω του και απλά τον άφησε ελεύθερο να αποδείξει την αξία του. Εν τέλει, κέρδισε το στοίχημα.

Επιδόσεις για φίλημα

Α) Έχει σημειώσει 23 γκολ σε 31 συμμετοχές με τη φανέλα του Ατρομήτου σε όλες τις διοργανώσεις

Β) Χρειάζεται μόλις 4.5 τελικές προσπάθειες για να βρει δίχτυα.

Γ) Έχει δώσει τρία «έτοιμα» τέρματα στους συμπαίκτες του.

Δ) Έχει σκοράρει 12 φορές το πρώτο γκολ των «Περιστεριωτών»

E) Έχει δώσει το τρίποντο στον Ατρόμητο οχτώ φορές

ΣΤ) Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ από την σεζόν 2016-2017, όπου είχε σημειώσει πέντε γκολ και μια ασίστ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Ζ) Ξεπέρασε τον Κώστα Μήτρογλου. Ο «πιστολέρο» φόρεσε τη φανέλα του Ατρομήτου την περίοδο 2011-2012 και είχε σημειώσει συνολικά 17 γκολ και μόλις τέσσερα στα πρώτα οχτώ παιχνίδια σε αντίθεση με τον Κουλούρη, ο οποίος βρήκε δίχτυα επτά φορές.

Τα «θύματα» του

Ο ΠΑΣ Γιάννενα και ο Απόλλων Σμύρνης είναι οι καλύτεροι «πελάτες»(3). Χαρακτηριστικό είναι ότι σε τρία παιχνίδια που έχει δώσει ο Ατρόμητος κόντρα στους Ηπειρώτες ο Κουλούρης έχει βρει δίχτυα ισάριθμες φορές. Ακολουθούν οι Ολυμπιακός, Παναιτωλικός, Λαμία, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος και Άρης (2).

Η σχετική λίστα:

 

ΟΜΑΔΑ

ΓΚΟΛ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

3

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

3

ΑΡΗΣ

2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

2

ΛΑΜΙΑ

2

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

2

ΑΕΚ

1

ΞΑΝΘΗ

1

ΟΦΗ

1

ΗΡΑΚΛΗΣ

1

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ

1

 

Ευθύμη, ξέρω πώς σκοράρεις

Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκει δίχτυα με ποικίλους τρόπους. Άλλοτε με το δεξί πόδι, άλλοτε με το κεφάλι και κάποιες φορές από την άσπρη βούλα. Συνολικά έχει σκοράρει 23 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων το 36% είναι με το δεξί πόδι και το 18% με κεφαλιά.

 

Προτιμά να «χτυπά« στο τέλος κάθε ημιχρόνου. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει πετύχει το 59% των τερμάτων του μεταξύ 30 - 45 και 75-90.

 


Τα στηρίγματα του

Όσο καλός επιθετικός κι αν είσαι, εάν οι συμπαίκτες του δε σε τροφοδοτούν δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα. Ο Κουλούρης έχει δίπλα του τα κατάλληλα στηρίγματα για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο αγαπημένος του είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος του έχει δώσει τρεις ασίστ ενώ ακολουθούν οι Ούμπιδες, Μαντσόν και Χατζηισαϊας με δύο.

 

Η σχετική λίστα
 

ΠΑΙΚΤΗΣ

ΑΣΙΣΤ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

3

ΟΥΜΠΙΔΕΣ

2

ΧΑΤΖΗΣΑΪΑΣ

2

ΜΠΡΟΥΝΟ

2

ΜΑΝΤΣΟΝ

2

ΟΥΓΚΡΑΙ

1

ΕΝΣΙΚΟΥΛΟΥ

1

ΜΟΥΖΑΚΙΤΣ

1

ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ

1

ΟΥΑΡΝΤΑ

1

 

Αναμφισβήτητα, στο Περιστέρι έχει βρει τον καλό του εαυτό και βελτιώνεται συνεχώς. Μέχρι το τέλος της σεζόν που διανύουμε μπορεί να μας εκπλήξει περισσότερο.

Θυμηθείτε κάποια από τα γκολ του:

 

 

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags