Facebook Pixel ΑΕΚ - Κρίστοφερ Πέτερσον: Τι ισχύει για τον Σουηδό επιθετικό, την ΑΕΚ και την Χέρακλες
| 2019-04-02 20:37:00

Tέλος για την ΑΕΚ: Εκεί υπέγραψε ο παικταράς - Ήταν... όνειρο - Μίνιμουμ 5 "μύρια" - Και τώρα;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Tέλος για την ΑΕΚ: Εκεί υπέγραψε ο παικταράς - Ήταν... όνειρο - Μίνιμουμ 5 "μύρια" - Και τώρα;

Συμφώνησε να... φύγει. Τι παίζει με τον μάνατζερ. Δικαίωση!

ΑΕΚ - Κρίστοφερ Πέτερσον: Το απολύτως αναμενόμενο λοιπόν, έγινε. Η Χέρακλες ενεργοποίησε την option μονοετούς επέκτασης του συμβολαίου του Κρίστοφερ Πέτερσον και έτσι τον κρατάει στις τάξεις της ως το καλοκαίρι του 2020. Μόνο και μόνο φυσικά για να τον… πουλήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Και όχι, παρότι συνεχίζονται τα δημοσιεύματα πως στην ΑΕΚ εξακολουθούν να έχουν τον Σουηδό επιθετικό ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα, πως ακόμη ακόμη μέχρι και ο μάνατζερ του πέρασε πρόσφατα από τα γραφεία του συλλόγου (μήπως για κάποιον άλλον πελάτη του; Ετσι κι αλλιώς, οι σχέσεις του συλλόγου με τον Χασάν Τσετινκάγια είναι εξαιρετικές…), η αλήθεια είναι -όπως είχε γράψει από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης του ονόματος του Πέτερσον το sportdog- πως ο Σκανδιναβός είναι περίπτωση…look, but don’t touch!

Η Χέρακλες θα προσπαθήσει -και θα το κάνει- να εξαργυρώσει την εξαιρετική φετινή σεζόν του Πέτερσον, παραχωρώντας τον το καλοκαίρι, με ποσό που μίνιμουμ θα φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ. Βάσει του ενδιαφέροντος που έχει προσελκύσει ο Σουηδός απολύτως εφικτό να έρθει στα γραφεία του ολλανδικού συλλόγου, από την άλλη, ποσό απαγορευτικό ακόμη και για… όνειρα για την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της οποίας, γνωρίζουν επακριβώς το τι συμβαίνει με την περίπτωση του Πέτερσον, γι’ αυτό και από τη στιγμή που δεν "έκατσε" η προσπάθεια να αποκτηθεί ο Σουηδός στις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, πλέον μοιραία έχουν στραφεί σε άλλες, πιο ρεαλιστικές και πιο εφικτές λύσεις για τον (έναν τουλάχιστον) βασικό εξτρέμ που αναζητούν οι "κίτρινοι" το προσεχές καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ Μελισσανίδη με τον παικταρά - Άμεσα ραντεβού στην Αθήνα - Θα τρελαθούν οι ΑΕΚτζήδες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags