Facebook Pixel Κάνουν "σαματά" στον Παναθηναϊκό και... τρελαίνουν τον Νταμπίζα
| 2019-04-03 11:16:00

Κάνουν "σαματά" στον ΠΑΟ - "Τρελαμένος" Νταμπίζας - Θα φύγουν χωρίς ευρώ; - Αυτοί "εκβιάζουν"

του Νίκου Στεργίου
Κάνουν "σαματά" στον ΠΑΟ - "Τρελαμένος" Νταμπίζας - Θα φύγουν χωρίς ευρώ; - Αυτοί "εκβιάζουν"

Mεγάλοι μπελάδες για το Τριφύλλι. Τι συνέβη; Άμεσος κίνδυνος!

Οι πωλήσεις ποτέ δεν έχουν φύγει από τη σκέψη των υπευθύνων του Παναθηναϊκού. Μπορεί σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν η συγκεκριμένη πρόθεση να έχει υποχωρήσει αρκετά, αφού -κακά τα ψέματα- η ομάδα δεν έδωσε ιδιαίτερα... πατήματα για να τονωθεί το όποιο ενδιαφέρον μπορεί να έχει υπάρξει για ποδοσφαιριστές των "πρασίνων", ωστόσο πάντα, τα... βιτρινάτα προϊόντα του Παναθηναϊκού είναι σε μια μεταγραφική καθημερινότητα προκειμένου και από ενδεχόμενες πωλήσεις να τονωθούν τα ταμεία του συλλόγου.

Βέβαια, επειδή δεν μπορεί να γίνονται αόριστες αναφορές, είναι γνωστό πως οι μόνοι που τη δεδομένη στιγμή μπορεί να προκαλέσουν μεταγραφικό... σαματά στον Παναθηναϊκό, είναι οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης και Κουρμπέλης (άντε και λίγο ο Ινσούα, για τον οποίο το ενδιαφέρον από Ισπανία μεριά δεν έχει σταματήσει). Και κάπου εδώ ξεκινάνε τα προβλήματα.

Μιλάμε για τους τρεις των οποίων τα συμβόλαια -ως γνωστόν πλέον- ολοκληρώνονται το 2020. Των δύο πιτσιρικάδων, τον μεθεπόμενο Ιούνιο και του αρχηγού, τον Δεκέμβριο. Γεγονός που μπορεί να... αντισταθμίζει το κάκιστο αγωνιστικά δεύτερο μισό τους στη σεζόν, ωστόσο δημιουργεί... μπελάδες στον Νταμπίζα.

Και ο λόγος φυσικά είναι πως δεν του επιτρέπει ιδιαίτερα περιθώρια ελιγμών. Ναι, εννοείται, πως πρόθεση του τεχνικού διευθυντή των "πρασίνων" είναι η ανανέωση και των τριών. Το θέμα είναι πως και οι τρεις γνωρίζουν, μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, πως είναι αυτοί που έχουν το πάνω χέρι. Πως μπορούν να περιμένουν έξι μήνες και Πρωτοχρονιά, να υπογράψουν όπου θέλουν.

Και επίσης, πως αν υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται γι’ αυτούς, είναι πολύ λογικό, πολύ θεμιτό είτε να τους "δασκαλέψουν" να περιμένουν ως τότε προκειμένου να τους αποκτήσουν χωρίς... ευρώ, είτε αξιοποιώντας τη συγκεκριμένη συγκυρία (η οποία φυσικά δεν προέκυψε τυχαία, αλλά κατόπιν απόφασης του αγωνιστικού επιτελείου του Παναθηναϊκού για αξιολόγηση του ρόστερ και λήψη αποφάσεων στο τέλος της τρέχουσας σεζόν) να καταθέσουν πολύ χαμηλές προτάσεις το ερχόμενο καλοκαίρι, προτάσεις που δεδομένα θα απέχουν πάρα, μα πάρα πολύ, από τα όσα κατά καιρούς διαρρέουν από τους "πράσινους" αναφορικά με τις αξιώσεις και τις προσδοκίες τους για την πώληση της εν λόγω τριανδρίας.

Συνεπώς, κάτω η μπάλα στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ή για να το πούμε διαφορετικά, προτού μιλήσουμε και γίνει λόγος για πωλήσεις, ας δούμε πώς θα πάει η πρόθεση του Παναθηναϊκού να επεκτείνει τα συμβόλαια των τριών. Αν υλοποιηθεί, τότε ναι, θα έχει βάση η όποια κουβέντα για πωλήσεις (και καλές πωλήσεις). Αν όχι, τότε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παίρνει "κεφάλια" ο Δώνης - Αυτοί "τελειώνουν" από ΠΑΟ - Διέρρευσε η λίστα - Mέσα top ονόματα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags