Facebook Pixel Nταμίρ Κάναντι - Ατρόμητος: Υπογράφει άμεσα νέο συμβόλαιο
| 2019-04-03 13:22:00

Ούτε ΑΕΚ, ούτε Νότιγχαμ: Εκεί υπογράφει top όνομα της Superleague - Φοβερή εξέλιξη, όρος-φωτιά

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ούτε ΑΕΚ, ούτε Νότιγχαμ: Εκεί υπογράφει top όνομα της Superleague - Φοβερή εξέλιξη, όρος-φωτιά

Γιατί... ξέμεινε και πότε πέφτουν οι τζίφρες; Όλα τούμπα!

Νταμίρ Κάναντι - Ατρόμητος: Απ' τα ψηλά στα χαμηλά; Θα μπορούσε να το πει κανείς και αυτό αναφερόμενος στις φιλοδοξίες τουλάχιστον του Νταμίρ Κάναντι. Αν, για παράδειγμα, μόλις στα μέσα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, έμπαινε το ερώτημα για το πού θα βρίσκεται ο Αυστριακός προπονητής την ερχόμενη σεζόν, ελάχιστοι -σίγουρα- θα πόνταραν τα λεφτά τους στον Ατρόμητο. Και μερικοί μάλιστα, ίσως να μην έφταναν ως την επόμενη σεζόν.

Ελα όμως, που ούτε καν τρεις μήνες μετά, ο 48χρονος τεχνικός... ξέμεινε τελείως. Το (έστω και από σπόντα, αλλά υπαρκτό) φλερτ του με την ΑΕΚ δεν ευοδώθηκε, η (εν πολλοίς αστήριχτη) φημολογία που τον ήθελε να ενδιαφέρει γερμανικούς συλλόγους αποδείχτηκε πως ήταν... αέρας κοπανιστός, όπως άλλωστε και οι όποιες αναφορές περί Νότιγχαμ Φόρεστ (που πάντως αυτές, μια μικρή έστω, βάση, είχαν).

Οπότε, το μόνο που "έμεινε" στον Αυστριακό ήταν ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, έχοντας βρει τον... άνθρωπό τους, κατέθεσαν νωρίς πρόταση ανανέωσης συμβολαίου προκειμένου να τον κρατήσουν στα δυτικά προάστια για τρίτη σερί σεζόν και όπως όλα δείχνουν προβλέπεται... γάμος.

Υπογραφές ακόμη δεν έχουν πέσει, ωστόσο το μόνο που απέμενε για να τελειώσει (έστω και σε προφορικό επίπεδο) το θέμα, ήταν μια αξίωση του προπονητή να μπει μια πολύ μικρή ρήτρα αποδέσμευσης (στο 1/3 της προηγούμενης, η οποία ίσχυε ως τα μέσα Ιανουαρίου) που θα επιτρέπει στον Κάναντι να αποχωρήσει αν έρθει πρόταση από μεγάλη ομάδα ως κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο (δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία).

Πρόταση που ο Ατρόμητος αποδέχτηκε, ενδεικτικό και αυτό της σιγουριάς που υπάρχει στο Περιστέρι πως δεν πρόκειται να υπάρξει... ανταγωνισμός για τον Αυστριακό, ούτε καν και μετά την υπογραφή του, ούτε καν με μια (ουσιαστικά) ανύπαρκτη ρήτρα αποδέσμευσης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άλλα κόλπα από τον Σαββίδη - Έτσι θα "κουφάνει" τη Superleague - Ψάχνονται όλοι, τι ετοιμάζει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags