Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ζοσέ Μουρίνιο: Αποκαλύψεις για Πογκμπά
| 2019-04-03 18:24:00

Απίθανη αποκάλυψη Μουρίνιο για άσο της Γιουνάιτεντ: «Η εξοχότης του ήθελε να φεύγει με Ρολς Ρόις»!

Sportdog Team
Απίθανη αποκάλυψη Μουρίνιο για άσο της Γιουνάιτεντ: «Η εξοχότης του ήθελε να φεύγει με Ρολς Ρόις»!

Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ζοσέ Μουρίνιο: Ο Πορτογάλος προπονητής έχει αρχίσει να βγάζει τα... άπλυτα της Γιουνάιτεντ στη φόρα, καθώς διηγήθηκε μια ιστορία με τον Πολ Πογκμπά, ενδεικτική του άσχημου κλίματος που υπήρχε ανάμεσα στους δύο, όσο ήταν ο "Special One" στον πάγκο της ομάδας.

«Παίζαμε με την Μπέρνλι στα 30χλμ. Από το Μάντσεστερ. Ο Πογκμπά μου ζήτησε να επιστρέψει μόνος του και όχι με την αποστολή. Αρχικά του είπα όχι, αλλά καθώς νικήσαμε, με ξαναρώτησε. Ημουν χαρούμενος και του είπα ότι θα μπορούσε να κατέβει λίγο πριν το γήπεδο και να ειδοποιήσει τον οδηγό του να τον παραλάβει από εκεί. Οχι όμως νωρίτερα.  Οταν βγήκα από τη συνέντευξη τύπου, είδα τη Ρολς Ρόις του ήδη παρκαρισμένη δίπλα στο λεωφορείο της ομάδας και κατάλαβα ότι υπάρχουν μυαλά που δεν γίνεται να αλλάξουν.

Η εξοχότης του ήθελε να φύγει με Ρολς Ρόις και όχι με τους συμπαίκτες του. Και εκεί σκέφτεσαι: “Πώς λύνεται τώρα αυτό το ζήτημα; Του λες ότι δεν θα πάει ποτέ με το αυτοκίνητό του; Οτι μπορεί να πάει, επειδή είσαι χαρούμενος με τη νίκη; Ή το λύνεις με άλλον τρόπο και το club στέλνει εσένα για διακοπές;», ήταν τα λόγια του Μουρίνιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags