Facebook Pixel ΑΕΚ - Έρικ Μοράν: «Βόμβες» για Ουζουνίδη - Απίθανη δήλωση και για Χιμένεθ!
| 2019-04-03 18:55:00

«Βόμβες» από παίκτη της ΑΕΚ για Ουζουνίδη - Απίθανη δήλωση και για Χιμένεθ!

Sportdog Team
«Βόμβες» από παίκτη της ΑΕΚ για Ουζουνίδη - Απίθανη δήλωση και για Χιμένεθ!

Άφησε αιχμές για τον Εβρίτη τεχνικό.

ΑΕΚ - Έρικ Μοράν: Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER έκανε ο Ισπανός χαφ, που αγωνίζεται ως δανεικός στη Μάλαγα από την Ένωση, και σε αυτές πέταξε "καρφιά" για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος δεν τον υπολόγιζε, αποθεώνοντας παράλληλα και τον Μανόλο Χιμένεθ.

«Ήταν λίγο πολύπλοκο. Μου προέκυψε η ευκαιρία να έρθω εδώ. Δεν το σκέφτηκα. Ήθελα να έρθω εδώ και να παίξω στη Μάλαγα. Η ΑΕΚ στην αρχή με άφηνε, μετά όχι, μετά ξανά πάλι το ίδιο, ήταν λίγο δύσκολο, αλλά ευτυχώς τώρα είμαι εδώ. Εντάξει, η ΑΕΚ ήθελε να έχει μια λύση για να μη συμβεί κάτι. Είναι δικαίωμα του συλλόγου, εγώ άλλωστε είχα συμβόλαιο εκεί. Ήταν φυσιολογικό η ΑΕΚ να αποφασίσει. Τελικά ευτυχώς με άφησαν να έρθω εδώ και είμαι χαρούμενος», υπογράμμισε αρχικά για τη μεταγραφή του στη Μάλαγα.

Στη συνέχεια για τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ, τόνισε: «Είχα έναν φίλο μου που αγωνιζόταν στην Ελλάδα σε μια ομάδα πιο μικρή από την ΑΕΚ, τον οποίο πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα και μου είπε ότι δεν είναι το ίδιο όπως το ισπανικό πρωτάθλημα, ούτε με τη δεύτερη κατηγορία, γιατί είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Είχα την τύχη να πάω σε μια μεγάλη ομάδα και είχα τη δυνατότητα να παίξω στην Ευρώπη και σαν εμπειρία ήταν καλά και τον καιρό που βρέθηκα εκεί πέρασα καλά».

Όσο για το γεγονός ότι τον πήγε εκεί ο Χιμένεθ, αλλά στη συνέχεια δεν αγωνιζόταν πολύ, πρόσθεσε: «Ναι εκεί είναι ξανά ο Μανόλο, αλλά τη μεταγραφή μου την προχώρησε ο σύλλογος, όχι ο Μανόλο. Ήμουν καλά με τον Μανόλο, μετά αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, ήρθε άλλος προπονητής, ο οποίος δεν με υπολόγιζε πολύ, προτιμούσε άλλους παίκτες, κάτι που σέβομαι, αλλά γενικά ήμουν χαρούμενος εκεί».

Για το τι του έκανε έκπληξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Μοράν ανέφερε: «Στην Ελλάδα υπάρχουν καπνογόνα, στα μεγάλα παιχνίδια υπάρχει μεγάλη ένταση και τρέλα, αλλά σε μένα μου άρεσε».

Ο Μοράν ρωτήθηκε και για το καθεστώς του δανεισμού του από τη Μάλαγα στην ΑΕΚ, λέγοντας: «Εδώ είμαι πολύ καλά. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος να βρισκόμουν στη Μάλαγα και την επόμενη σεζόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags