Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ: Για γκολ... οφσάιντ μίλησε ο Γιώργος Παράσχος!
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-03 22:11:00

Παράσχος: "Αδικήσαμε τους εαυτούς μας - Οφσάιντ και φάουλ το γκολ του ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Παράσχος: "Αδικήσαμε τους εαυτούς μας - Οφσάιντ και φάουλ το γκολ του ΠΑΟΚ"

Τι είπε ο κόουτς του Αστέρα για την ήττα στην Τούμπα και τη ρεβάνς.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ: Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Παράσχος, μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως αδίκησαν τους εαυτούς τους, ενώ σημείωσε πως πλέον δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι.

Αρχικά σημείωσε: Για ακόμα έναν αγώνα αδικήσαμε τον εαυτό μας, παρόλο που δεχτήκαμε ένα γκολ που υπάρχει και φάουλ και οφσάιτ. Μετά βρήκαμε το κουράγιο και μπήκαμε στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος, παρόλο που ο ΠΑΟΚ έχει τρομερή ποιότητα, είχαμε κλείσει τους διαδρόμους, είχαμε καλή συμπεριφορά και προσπαθήσαμε να πετύχουμε και γκολ.

Μία απερισκεψία του Ιγκλέσιας μας στοίχησε το γκολ και τον ίδιο τον παίκτη και ενώ είχαμε πιθανότητες και ελπίδες, το 2-0 πλέον είναι δύκολο να ανατραπεί.

Για το ότι η ομάδα του έκανε μία τελική: 

Πάνω από όλα αυτό που προσέξαμε είναι να μη δεχτούμε γκολ. Δεχτήκαμε ένα γκολ που ήταν άκυρο. Από εκεί και πέρα, αν κρατούσαμε το 1-0 θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι και να το ανατρέψουμε στην Τρίπολη.

Για τη συνέχεια και την παραμονή στην κατηγορία: 

Η συνέχεια είναι δύσκολη. Στα τέσσερα αυτά παιχνίδια που υπολείπονται, έχουμε τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας και θα επιδιώξουμε να τα πάρουμε και από εκεί και πέρα ότι πάρουμε εκτός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags