Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Θα.. γίνει μάχη μεταξύ τους για τον Πόνσε
| 2019-04-03 23:39:00

Η αποκάλυψη της χρονιάς - Τα δίνει όλα η ΑΕΚ - "Σφήνα" από Ολυμπιακό - Θα γίνει... σκοτωμός

του Γιώργου Θεοδωράκη
Η αποκάλυψη της χρονιάς - Τα δίνει όλα η ΑΕΚ - "Σφήνα" από Ολυμπιακό - Θα γίνει... σκοτωμός

Είναι πολλά τα λεφτά για τον "φονιά". Ποιος θα τον πάρει;

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Έκι Πόνσε είναι ξεκάθαρα η αποκάλυψη της σεζόν για την ΑΕΚ, καθώς ο Αργεντινός άσος αποτελεί ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η Ένωση, την οποία έχει λυτρώσει ουκ ολίγες φορές με τα γκολ του.

Το τελευταίο εξ’ αυτών το πέτυχε απόψε ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη (2-0) επί της Λαμίας με καταπληκτική κεφαλιά. Ο Πόνσε έφτασε τα 18 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με το αποψινό γκολ του οδηγεί την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το θέμα της παραμονής ή μη του Αργεντινού στην ΑΕΚ έχει «φουντώσει» για τα καλά, με τον Δικέφαλο να παίζει τα… ρέστα του για να διατηρήσει στο δυναμικό του τον παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται στην Ελλάδα ως δανεικός από τη Ρόμα.

Φυσικά, η υπόθεση είναι ιδιαίτερα περίπλοκη, καθώς εκτός της υψηλής ρήτρας αγοράς που προβλέπεται στη συμφωνία (6 εκατ. ευρώ), υπάρχουν κι άλλα εμπόδια, αλλά και ανταγωνιστές για την ΑΕΚ.

Στο παιχνίδι για την… αρπαγή του Πόνσε φέρεται να έχει μπει και ο Ολυμπιακός, τον οποίο ουκ ολίγα δημοσιεύματα έχουν συνδέσει με τους Πειραιώτες. Μάλιστα, έχει γραφτεί ότι οι Ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν με τη Ρόμα για να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ήδη έχει υπάρξει διερευνητική επαφή μεταξύ των ανθρώπων του Ολυμπιακού και της Ρόμα, με τους Πειραιώτες να ενημερώνονται από πρώτο χέρι για τα δεδομένα της υπόθεσης Πόνσε και τις προθέσεις των Ρωμαίων για τον ποδοσφαιριστή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το… σίριαλ με τον Αργεντινό γκολτζή έχει πολλά επεισόδια ακόμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρθρο-φωτιά: Γελάει όλος ο κόσμος με την εξυγίανση και τον ΠΑΟΚ - "Πιστολιές" λόγω ΑΕΚ και... VAR!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags