Facebook Pixel «Με Αντωνίου και Νιόπλια πήραμε νταμπλ. Τώρα;»
| 2011-09-15 17:50:00

«Με Αντωνίου και Νιόπλια πήραμε νταμπλ. Τώρα;»

«Με Αντωνίου και Νιόπλια πήραμε νταμπλ. Τώρα;»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κριστόφ Βαζέχα για τους Κώστα Αντωνίου και Νίκο Νιόπλια και τόνισε πως αν έμεναν αυτοί εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, όπως τώρα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, θα έψαχναν τρόπο να φύγουν από την χώρα...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βαζέχα στον Sportfm:

Για την δουλειά του Αντωνίου: Η συνεργασία που είχαμε με τον Κώστα ήταν άψογη. Τα νούμερα λένε την αλήθεια. Με τον Κώστα τεχνικό διευθυντή και τον Νίκο προπονητή πήραμε το νταμπλ. Εγώ και ο Νιόπλιας δεν είχαμε εμπειρία από μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Όταν φύγαμε η ομάδα και πάλι ήταν κοντά στην κορυφή δεν ήταν πίσω 13-14 βαθμούς. Πιστεύω ότι ο Κώστας είναι κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή».

Για το διάστημα που βρέθηκαν μαζί στον Παναθηναϊκό: «Όταν ο Κώστας μαζί με τον κ. Πατέρα μας επέλεξαν κάποιοι είπαν ότι εγώ και ο Νίκος δεν κάνουμε για τον Παναθηναϊκό. Έλεγαν ότι είχαμε τσακωμούς. Τώρα που ήρθε ένας μεγάλος τεχνικός δεν πέφτουν μπουνιές; Αν είχαμε κάνει εμείς αυτή την προετοιμασία και μέναμε εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ που θα ήμασταν τώρα; Θα έπρεπε να είχαμε πάει εγώ στην Πολωνία και ο Νίκος δεν ξέρω που».

Για τα όσα συμβαίνουν στους «πράσινους»: «Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Η ομάδα περνά δύσκολες στιγμές. Την μία μέρα λένε ότι ξεκινάμε από την αρχή και την άλλη πάλι από τα ίδια. Πρέπει να τραβήξουμε όλοι μαζί το καράβι μπροστά και όχι πέντε να το τραβάνε μπροστά και τέσσερις πίσω. Εγώ πάντα θα είμαι κοντά στον Παναθηναϊκό και μακάρι κάποια στιγμή να ξανασυνεργαστώ μαζί του»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags