Facebook Pixel La Liga - Μπαρτσελόνα: Πουλά βασικούς παίκτες για να πάρει Γκριεζμάν, Ντε Λιχτ και Γιόβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-04 18:12:00

Θα γίνει "σφαγή" - Πουλά βασικούς για τρεις παικταράδες η Μπάρτσα - "Μπαμ" με 300 εκατ. ευρώ!

Sportdog Team
Θα γίνει "σφαγή" - Πουλά βασικούς για τρεις παικταράδες η Μπάρτσα - "Μπαμ" με 300 εκατ. ευρώ!

"Φούντωσαν" οι φήμες για τους Καταλανούς.

La Liga - Μπαρτσελόνα: Οι Καταλανοί έχουν ήδη κλείσει τον Φρένκι Ντε Γιονγκ, ωστόσο σενάρια τους θέλουν να έχουν στο στόχαστρο τρεις ακόμα μεγάλες μεταγραφές στα πρόσωπα των Αντουάν Γκριεζμάν, Ματίς Ντε Λιχτ και Λούκα Γιόβιτς.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ESPN, η Μπαρτσελόνα ψάχνει έσοδα περίπου 300.000.000 ευρώ μέσω πωλήσεων ώστε να καταφέρει να αποκτήσει τους τρεις προαναφερθέντες άσους δίχως να έχει προβλήματα με τα Financial Fair Play.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει βάλει πωλητήριο σε μεγάλα αστέρια της προκειμένου να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έσοδα.

Στη “μαύρη” λίστα φέρονται να βρίσκονται πρωτοκλασάτα ονόματα της Μπαρτσελόνα με κορυφαίες περιπτώσεις αυτές των Φιλίπε Κοουτίνιο, Ιβάν Ράκιτιτς και Σαμουέλ Ουμτιτί. Παράλληλα, υποψήφιοι προς πώληση είναι επίσης οι Αντρέ Γκόμες, Γιάσπερ Σίλεσεν, Μάλκομ και Ντένις Σουάρεθ.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, οι προαναφερθέντες άσοι δεν θα μείνουν χωρίς… μνηστήρες, καθώς είναι βέβαιο ότι θα γίνει μάχη μεταξύ μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτησή τους, εάν η Μπαρτσελόνα τους βγάλει στο “σφυρί”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags