Facebook Pixel ΑΕΚ: Προβληματισμός για Λιβάγια - Οι αιτίες για την πτώση στην αποδόσή του
| 2019-04-04 20:00:00

"Αρπαγμένος" ο Λιβάγια - Γι’ αυτό "σέρνεται" - Τρελαμένοι στην ΑΕΚ - Όλοι πάνω του!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Αρπαγμένος" ο Λιβάγια - Γι’ αυτό "σέρνεται" - Τρελαμένοι στην ΑΕΚ - Όλοι πάνω του!

Τι έγινε με τον Κροάτη άσο και... στράβωσε; Μόνο στο sportdog!

ΑΕΚ: Εχει καταγραφεί αρκετές φορές στη φετινή σεζόν. Κακά τα ψέματα, η εικόνα του Μάρκο Λιβάγια δεν είναι καλή. Μερικές φορές δεν είναι καν ανεκτή. Και παράλληλα, ο Κροάτης πολλές φορές δεν κρύβει ούτε την δυσφορία του στο γήπεδο, ούτε καν το ότι βρίσκεται σε… περίεργο mood στην προπονητική καθημερινότητα της ΑΕΚ.

Και χτες, στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Λαμία, ο πλέον ακριβοπληρωμένος παίκτης της ΑΕΚ, η ακριβότερη προσθήκη της σύγχρονης ιστορίας της (και ίσως όχι και μόνο της σύγχρονης) ήταν  για ακόμη μια φορά σκιά του εαυτού του. Και η αλήθεια είναι πως προβληματίζει πολύ. Για την ακρίβεια, προβληματίζει ολοένα και περισσότερο.

Προβληματισμός που υπήρχε, όπως προαναφέρθηκε από το ξεκίνημα της σεζόν, εντάθηκε με τα δείγματα της συμπεριφοράς του (θυμίζουμε τις αποβολές του στο Τσάμπιονς Λιγκ), αλλά το κυριότερο είναι πως στο γήπεδο δεν θυμίζει σε τίποτα τον περυσινό Λιβάγια, που έφτασε – αρχές φθινοπώρου – να επιστρέψει στην δευτεραθλήτρια πλέον κόσμου, εθνική Κροατίας.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, αρκετοί είναι αυτοί που προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον Λιβάγια, να τον νουθετήσουν, να τον βοηθήσουν στο αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Η αλήθεια είναι πως ο Κροάτης, όντας πολύ κλειστός χαρακτήρας, δεν δίνει τέτοια δικαιώματα «προσέγγισης». Η κατάσταση του, η εικόνα του προκαλεί πρόσθετη ανησυχία για την επόμενη σεζόν και εκεί είναι που εστιάζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Όποιο πρόβλημα υπάρχει, όποιο θέμα υπάρχει, να λυθεί έγκαιρα και να μην «σέρνεται» και κάνει την κατάσταση (και την ψυχολογία του Κροάτη) ακόμη πιο περίπλοκη και δύσκολη στη διαχείριση της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Οβίδες" Αλέφαντου για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό - "Είναι ύπνος - Υπέγραψε με αρχάριο - Αν χάσει τον..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags