Facebook Pixel «Παιζόταν παιχνίδι και με εξέθεσε!»
| 2011-01-21 20:14:00

«Παιζόταν παιχνίδι και με εξέθεσε!»

«Παιζόταν παιχνίδι και με εξέθεσε!»

Τον Τζιμπούρ κατηγορεί ο πρώην, πλέον, μανατζέρ του, Γιάννης Λυπημένος, ο οποίος κάνει λόγο για παιχνίδι που έπαιξε ο Αλγερινός με την ΑΕΚ και σημειώνει πως ο ίδιος δεν ήξερε τίποτα για τον Ολυμπιακό.

«Δεν έχω την παραμικρή σχέση με την συμφωνία του Τζιμπούρ με τον Ολυμπιακό», δήλωσε στον NOVAΣΠΟΡ FM o Γιάννης Λυπημένος και συνέχισε: «Είναι καθαρά θέμα τιμής και αξιοπρέπειας. Εγώ με τον Ράφικ συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, από τον Εθνικό Αστέρα και μετά. Ολοι γνωρίζουν ποιος είμαι στο χώρο. Οταν μας κάλεσε η ΑΕΚ να συζητήσουμε κάποια πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα.

Η ΑΕΚ έκανε τα πάντα από την πλευρά της και ο κ. Αδαμίδης να κρατήσουν τον Ράφικ. Έγινε μια κουβέντα υπήρξε συμφωνία και ο Ράφικ δεν ήθελε να υπογράψει. Υπήρξε μια προφορική συμφωνία και μετά ο Ράφικ έκανε πίσω, δεν ξέρω ποιοι τον πλησίασαν.

Ως πρώην μάναζέρ του, από σήμερα το πρωί δεν έχω καμία σχέση με τον κύριο. Δεν τον εκπροσωπώ πλέον. Είδα ότι παιζόταν κάποιο παιχνίδι, δεν με ενημέρωσε, έκανε την συμφωνία μόνος του ή με κάποιον άλλον. Δεν ήταν απλώς επαγγελματική η συνεργασία μας, ήμασταν και φίλοι. Είναι όμως πια θέμα αξιοπρέπειας. Εκτέθηκα κι εγώ στην ομάδα της ΑΕΚ, γι΄ αυτό και βγήκα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags