Facebook Pixel Μάουρο Ικάρτνι: Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οπαδοί της Ίντερ έκανα σαφές πως θέλουν τον Αργεντινό στην ομάδα.
| 2019-04-07 05:03:00

Οργή για Ικάρντι - "Έσκαψε τον λάκκο του - Ούτε βήμα πίσω" - Τι ετοιμάζουν στην Ιταλία;

Sportdog Team
Οργή για Ικάρντι - "Έσκαψε τον λάκκο του - Ούτε βήμα πίσω" - Τι ετοιμάζουν στην Ιταλία;

Η κατάσταση ανάμεσα στις δυο πλευρές έχει ξεφύγει.

Μάουρο Ικάρτνι: Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οπαδοί της Ίντερ έκανα σαφές πως θέλουν τον Αργεντινό στην ομάδα.

Μπορεί να επέστρεψε και να σκόραρε στον αγώνα με Τζένοα όμως δεν ήταν απ’ ότι φαίνεται αρκετό για τους οπαδούς των «νερατζουρι», ώστε να ξεχάσουν αυτά που έκανε.

Έτσι με αφορμή το παιχνίδι με την Αταλάντα στον Σαν Σίρο εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν ότι δεν κάνουν ΄βήμα πίσω αφού εκείνος έσκαψε τον λάκκο του όταν απαρνήθηκε να φορέσει την φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπαν: «Ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με την Αταλάντα, επαναλαμβάνουμε τη  θέση της Curva Nord. Δεν είμαστε εμείς που θα καθορίσουμε τη στάση του συνόλου των οπαδών της Ίντερ, αλλά δεν θα κάνουμε βήμα πίσω με τον Ικάρντι. Δεν μπορεί να έχει μέλλον στην Ίντερ. Με το να αρνείται να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ επικαλούμενος ηλίθιες δικαιολογίες, έσκαψε το λάκκο του. Εκφράσαμε τα συναισθήματά μας τόσο στο προπονητικό κέντρο, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τζένοα, και θα συνεχίσουμε να τα εκφράζουμε κατά τη διάρκεια των αγώνων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags