Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Super League: Ο Λέο Ζαμπά τέθηκε οριστικά εκτός για τον αγώνα με Λαμία.
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-06 14:32:00

Νέο πλήγμα για Λουτσέσκου - Εκτός με Λαμία βασικός παίχτης - Αυτή είναι η αποστολή!

Sportdog Team
Νέο πλήγμα για Λουτσέσκου - Εκτός με Λαμία βασικός παίχτης - Αυτή είναι η αποστολή!

Ολοκληρώθηκε με απρόοπτα η προπόνηση του Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ - Super League: Ο Λέο Ζαμπά αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης τους Δικεφάλου και τέθηκε οριστικά εκτός για τον αγώνα με Λαμία.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή αναμέτρηση και είδε τον Δημήτρη Λημνιό να επιστρέφει στην προπόνηση μετά τον τραυματισμό του, όμως βρίσκεται εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή με αντίπαλο τη Λαμία.

Μια προετοιμασία που έκλεισε με απρόοπτο καθώς ο Λέο Ζαμπά αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τέθηκε νοκ άουτ από τον αγώνα της Κυριακής (07.04). Στην τελευταία προπόνηση ο Ρουμάνοςτεχνικός δούλεψε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στημένες φάσεις.

Εκτός αποστολής έμεινε κι ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, αλλά δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος οπότε προτιμήθηκε να μην είναι στους 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου και είναι οι:

Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Κάνιας, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags