Facebook Pixel Ίντερ - Ζοσέ Μουρίνιο: Προτιμούν τον Κόντε αντί του Πορτογάλου οι Νερατζούρι
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-06 17:48:00

Νέα "χυλόπιτα" σε Μουρίνιο; - Χαμός με τον Πορτογάλο, ποιος του... τρώει τη θέση!

Sportdog Team
Νέα "χυλόπιτα" σε Μουρίνιο; - Χαμός με τον Πορτογάλο, ποιος του... τρώει τη θέση!

Δύσκολα τα πράγματα για τον "Special One"...

Ίντερ - Ζοσέ Μουρίνιο: Το σενάριο που θέλει τον Πορτογάλο τεχνικό να επιστρέφει στους Νερατζούρι την επόμενη σεζόν αναπαράγεται όλο και περισσότερο όσο περνά ο καιρός, αφού αφενός οι φίλαθλοι της Ίντερ λατρεύουν τον Πορτογάλο και αφετέρου λέγεται ότι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δύσκολα θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παρ΄ όλα αυτά, ρεπορτάζ της "Tuttosport" ανατρέπει τα δεδομένα, καθώς υποστηρίζει ότι οι διοικούντες της Ίντερ δεν είναι "ζεστοί" στο να συνεργαστούν με τον Μουρίνιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο "Special One" έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Ίντερ για μελλοντική συνεργασία, όμως τόσο ο πρόεδρος, Στίβεν Ζανγκ, όσο και ο εκτελεστικός διευθυντής, Μπέπε Μαρότα, έχουν αρνητική στάση και προτιμούν τον Αντόνιο Κόντε!

Το ρεπορτάζ επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Μαρότα έχτισε εξαιρετική σχέση με τον Κόντε την τριετία που συνεργάστηκαν στη Γιουβέντους και τον θεωρεί την ιδανική λύση για την επόμενη ημέρα της Ίντερ, προτιμώντας τον ξεκάθαρα από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags