Facebook Pixel Εμάνουελ Ινσούα - Γιώργος Δώνης: Τον "έφτιαξε" με νέα θέση - Ο καλύτερος μπακ μετά τον Βιεϊρίνια
| 2019-04-06 21:02:00

Μαγική έμπνευση Δώνη - Τον "έφτιαξε" με νέα θέση - Ο καλύτερος μπακ μετά τον Βιεϊρίνια

του Νίκου Στεργίου
Μαγική έμπνευση Δώνη - Τον "έφτιαξε" με νέα θέση - Ο καλύτερος μπακ μετά τον Βιεϊρίνια

Φοβερή κίνηση που πήρε το ματς. Τρελή "μεταγραφή" από το πουθενά!

Εμάνουελ Ινσούα - Γιώργος Δώνης: Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και μάλιστα άνετα κόντρα στον Άρη και κάτω από άλλες συνθήκες, αν δηλαδή δεν είχε μεσολαβήσει η τιμωρία για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό, απόψε θα… πανηγύριζε ίσως και την πέμπτη θέση.

Οι Πράσινοι θύμισαν την εξαιρετική ομάδα που θαύμαζε όλη η Ελλάδα στον πρώτο γύρο και ακολουθώντας πιστά το πλάνο του Γιώργου Δώνη, χτύπησαν την κατάλληλη ώρα τον κουρασμένο και άνευρο Άρη και κατάφεραν με γκολ του Δώνη να ανοίξουν το σκορ και με μία… μαγική ενέργεια του Ινσούα, να κλειδώσουν τη νίκη!

Ο Αργεντινός πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση, πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της σεζόν και αποτέλεσε το κρυφό «όπλο» του Δώνη στο 3-5-2. Παίζοντας ως αριστερός μπακ χαφ, αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για τους Θεσσαλονικείς, καθώς ο Σάββας Παντελίδης δεν μπόρεσε να καταλάβει πώς και γιατί έβγαινε συνεχώς ως σέντερ φορ και το… πλήρωσε ακριβά.

Ο Ινσούα έκανε άλλη μία ματσάρα, πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα και απέδειξε πως είναι ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ στην Σούπερ Λιγκ, ίσως και ο πιο ποιοτικός (λόγω ταλέντου και εμπειρίας) πίσω από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που οδηγεί τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού κόντρα σε όσους τον αμφισβητούσαν, αποτελεί τα τελευταία δύο χρόνια έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες των Πρασίνων και δικαιώνει απόλυτα τον Γιώργο Δώνη ο οποίος όχι μόνο τον κράτησε το καλοκαίρι στο ρόστερ, αλλά του έχει δώσει και έναν ειδικό ρόλο στα περισσότερα φετινά ντέρμπι.

Δεν είναι τυχαίο, αν θυμηθείτε, πως ακόμα και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και στο Γ. Καραϊσκάκης, ο Ινσούα είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να βρει δίχτυα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags