Facebook Pixel Συνέντευξη για Ζίβκοβιτς και ΠΑΟΚ
| 2019-04-07 10:02:00

"Χαλαρός τύπος - Δεν ξέρω αν «τρώει» Πασχαλάκη - Τον ξέρει ο Ραζβάν - Ζητάει 700-900"

του Γιώργου Κτενά
"Χαλαρός τύπος - Δεν ξέρω αν «τρώει» Πασχαλάκη - Τον ξέρει ο Ραζβάν - Ζητάει 700-900"

Φοβερές ατάκες στο sportdog για τον... κλεισμένο του ΠΑΟΚ.

Με τον καλό συνάδελφο Γιάννη Καρτάλη, από την Ξάνθη, επικοινώνησε το sportdog, με αφορμή το ρεπορτάζ που θέλει τον ΠΑΟΚ να έχει κλείσει τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας φαίνεται ότι βρίσκεται μια ανάσα από τον Δικέφαλο και εμείς μάθαμε και σας παρουσιάζουμε πώς είναι ο χαρακτήρας του, αν μπορεί να πάρει τη φανέλα του βασικού από τον Πασχαλάκη, αλλά και σε ποια τιμή τον πουλάνε οι Ακρίτες, καθώς είναι γνωστό ότι ο Χρήστος Πανόπουλος δεν έχει μάθει να... χαρίζει σε κανέναν. 

"Ο Ζίβκοβιτς είναι πολύ χαλαρός τύπος και έτσι είναι η ζωή του στην Ξάνθη. Έχει κάνει κάποιους φίλους από ερασιτεχνικά σωματεία, αλλά κυρίως έχει το μυαλό του στην προπόνηση. Δουλεύει πολύ στις προπονήσεις της ομάδας του και αυτό είναι κάτι που φαίνεται στο γήπεδο με την απόδοσή του. Δεν έχει δείξει καθόλου γνωρίσματα υπεροψίας κ.λπ., κάθε άλλο είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στα αποδυτήρια", ήταν το αρχικό σχόλιο του καλού συναδέλφου στο sportdog για την εικόνα που υπάρχει στην πόλη και την ομάδα για τον Σέρβο τερματοφύλακα.



Πρόσφατα είχες την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί του για μια μεγάλη συνέντευξη που έκανες στο Μέσο που εργάζεσαι. Μιλήσατε για τον ΠΑΟΚ; Πιστεύεις ότι μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο.

"Στην επαφή που είχα μαζί του δεν μίλησε για τον Δικέφαλο. Παρόλα αυτά εξύμνησε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που στο παιχνίδι εναντίον της Ξάνθης είχαν μαζική παρουσία στο γήπεδο.  Αγωνιστικά θεωρώ ότι μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί πάρει τη θέση του βασικού από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Δεν ξέρω, βέβαια, κατά πόσο θα μείνει ο Πασχαλάκης στον ΠΑΟΚ και μετά το καλοκαίρι, με όλα αυτά που λέγονται και γράφονται για το μέλλον του".

Ο Λουτσέσκου γνωρίζει καλά τον Ζίβκοβιτς από την κοινή τους θητεία στην Ξάνθη - Δική του επιλογή ήταν η έλευση του Σέρβου στην ομάδα το καλοκαίρι του 2016;

"Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι γνωρίζει πολύ καλά τον Ζίβκοβιτς, αυτός ήταν που τον καθιέρωσε βασικό στην ομάδα. Δεν γνωρίζω, όμως, κατά πόσο είναι αυτός που τον έφερε στην Ξάνθη, από την άποψη ότι πολλές φορές οι προτάσεις είναι του Παπαδημητρίου στην ομάδα. Δεν αποκλείεται, πάντως, να είχε εισηγηθεί ο Ρουμάνος την έλευσή του".


Ξέρεις ποια είναι η τιμή του, πόσο χρήματα μπορεί να ζητήσει η Ξάνθη για την παραχώρησή του;

"Στο συμβόλαιό του δεν υπάρχει ρήτρα, αλλά όλο αυτό το διάστημα έχουν γραφτεί διάφορα ρεπορτάζ σε Μέσα. Από εκεί προκύπτει ότι η Ξάνθη ζητάει ένα ποσό ανάμεσα στις 700.000 - 900.000 ευρώ".

Τέλος, πες μου δύο λόγια για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, στο οποίο διακρίθηκε ο Ζίβκοβιτς.

"Η Ξάνθη προσπάθησε να κάνει ο,τι κάνει απέναντι σε όλες τις μεγάλες ομάδες: Να δεχτεί λίγα γκολ. Κι αν μπορέσει, να απειλήσει στις αντεπιθέσεις. Θεωρώ ότι το σκορ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα για τον ΠΑΟΚ λόγω της εμφάνιση του Ζίβκοβιτς, που η παρουσία του για άλλη μια φορά ήταν πολύ καλή".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags