Facebook Pixel Ποια γκολάρα με τέτοια σφαλιάρα; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-15 23:55:00

Ποια γκολάρα με τέτοια σφαλιάρα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποια γκολάρα με τέτοια σφαλιάρα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τζάμπα η γκολάρα του Λεονάρντο στις Βρυξέλλες, όπου η άμυνα της ΑΕΚ έτρωγε ...σφαλιάρες. Το βαρύ 1-4 από την Άντερλεχτ φανέρωσε τις χτυπητές αδυναμίες της Ένωσης στην πρεμιέρα του Europa League.

Χειρότερη πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League δεν περίμενε σίγουρα η ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” γνώρισαν βαριά ήττα στις Βρυξέλλες, αφού η Άντερλεχτ την... κέρασε σφαλιάρα. Και τι σφαλιάρα; Επικράτησε 4-1 της ελληνικής ομάδας, της οποίας οι αδυναμίες ήταν εμφανείς από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό...

Για τους Βέλγους από 3 γκολ πέτυχε ο Σουάρες (16', 40, 84') και ένα ο Γιοβάνοβιτς (33'), ενώ η ΑΕΚ είχε μειώσει στο 36' με καταπληκτικό γκολ του Λεονάρντο.

Η ΑΕΚ μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς δημιουργώντας με το καλημέρα ευκαιρίες. Όχι Στο 4' πραγματοποίησε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με τον Καράμπελα να σουτάρει από μακριά αλλά ο Προτό έδιωξε σε κόρνερ! Στη συνέχεια οι Βέλγοι απείλησαν δύο φορές με τον Σουάρες (9') και τον Μπίλια (14'), ενώ με τη συμπλήρωση ενός τέταρτου αγώνα, ο Γκούντγιονσεν σπατάλησε μία σημαντική μπαλιά προκειμένου να ανοίξει το σκορ υπέρ της Ένωσης.

Και αφού δεν το έκανε ο Ισλανδός, το πέτυχε ένα λεπτό (1-0) αργότερα ο Σουάρες, εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία της “κιτρινόμαυρης” άμυνας. Ύστερα από βαθιά μπαλιά, ο Αργεντινός έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής, ο Δέλλας τον έριξε έξυπνα κάτω, αλλά ο Κωνσταντόπουλος τα... έχασε και ο Σουάρες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όντας πεσμένος στο χορτάρι...

«Να προσέξουμε τα λάθη» είχε δηλώσει ο Χιμένεθ πριν το ματς, τα λόγια του όμως δεν εισακούστηκαν. Το ίδιο έγινε και στο 33' με τον Γιοβάνοβιτς να πιάνει στον... ύπνο την ενωσίτικη άμυνα, πετυχαίνοντας το 2-0.

Η ΑΕΚ ευτύχησε να μειώσει με ένα καταπληκτικό γκολ του πιο κινητικού ποδοσφαιριστή της. Ο λόγος για τον Λεονάρντο (36'. 2-1). Τα πανηγύρια όμως των “κιτρινόμαυρων” δεν κράτησαν για πολύ. Στο 40' ο Σουάρες έγραψε για δεύτερη φορά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Και πάλι από ολιγωρία της άμυνας, αφού ο Αργεντινός μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή, από τη μεριά του Γεωργέα και με σούτ άφησε άγαλμα τον Κωνσταντόπουλο για το 3-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Χιμένεθ έβγαλε τον κουρασμένο (και άφαντο) Λυμπερόπουλο, τοποθετώντας τον Μπέλεκ και τοποθέτησε τον Κάρλος αντί του Λαγού. Οι κινήσεις του βέβαια δεν του βγήκαν. Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κάνει το... θαύμα και να φέρει έστω το παιχνίδι στα ίσια, αφού οι φορές που απείλησε ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Η Ένωση βέβαια έπρεπε να κρατήσει και ανέπαφη την εστία της, κάτι που το είχε καταφέρει μέχρι ενός σημείου.

Στο 76' ο Μανωλάς πήρε μία ανόητη κόκκινη (δεύτερη κίτρινη), άφησε την ομάδα του με 10, άρα και πιο αδύναμη (και εκτεθειμένη) αμυντικά. Στο 84' ο Σουάρες έκανε άνω κάτω (ξανά) την άμυνα της Άντερλεχτ και με πλασέ εντός περιοχής έγραψε το τελικό 4-1.
 

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Βασιλέφσκι, Κουγιατέ (85' Σαφάρι), Γιουχάς, Ντεσχάχτ, Μπιλιά, Κλίεσταν, Ζιλέ, Γιοβάνοβιτς (80' Γιακοβένκο), Σουάρες (85' Ντε Σούερ), Φερνάντο.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Καράμπελας, Δέλλας, Μανωλάς, Βάργκας, Γκέντσογλου, Λεονάρντο (71' Σιαλμάς), Γκούντγιονσεν, Λαγός (46' Χοσέ Κάρλος), Λυμπερόπουλος (57' Μπέλεκ).


Το φιλμ της αναμέτρησης

90' Λήξη αγώνα

84' Γκολ για την Άντερλεχτ: Ο Σουάρες έκανε άλλη μία φορά άνω κάτω την άμυνα της ΑΕΚ και με πλασέ εντός περιοχής έγραψε το 4-1. Τρίτο γκολ για τον Σουάρες



80' Αλλαγή για την Άντερλεχτ: Ο Γιοβάνοβιτς έξω, μέσα ο Γιακοβένκο

76' Αποβολή του Μανωλά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο αμυντικός της ΑΕΚ πήγε να ζητήσει το λόγο απο τον Γιοβάνοβιτς για ένα μαρκάρισμα και στη συνέχεια έκανε θέατρο ότι τον χτύπησε ο παίκτης της Άντερλεχτ. Ο διαιτητής έδωσε από μία κίτρινη στον καθένα. Ο Μανωλάς όμως πλήρωσε για τα καλά την γκάφα του, αφού είχε ήδη μία.

71' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Σιαλμάς αντί του Λεονάρντο

65' Σουτ του Γιοβάνοβιτς, ο Κωνσταντόπουλος είχε καλή τοποθέτηση και μπλόκαρε την μπάλα.

62' Ωραίο σουτ του Λεονάρντο από θέση διαγώνια δεξιά, η μπάλα έφυγε άουτ

58' Κίτρινη στον Μανωλά

Στο Γκρατς, η Λοκομοτίβ γύρισε το εις βάρος της 1-0 σε 1-2...

57' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Μπέλεκ πήρε την θέση του Λυμπερόπουλου

53' Σουτ του Χοσέ Κάρλος η μπάλα έφυγε άουτ. Σημαντική ευκαιρία για την ΑΕΚ

46' Έναρξη δευτέρου μέρους

46' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Λαγός έξω, μέσα ο Κάρλος

45'+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου

41' Κίτρινη στον Βάργκας

40' Γκολ για την Άντερλεχτ: Σκόρερε ξανά ο Σουάρες ο οποίος μπήκε από αριστερά στην περιοχή, σούταρε ανενόχλητος με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό "γάμα" του Κωνσταντόπουλου. Φοβερό γκολ και αυτό, τραγική αντίδραση της ενωσίτικης άμυνας.


Άντερλεχτ - ΑΕΚ / Το 3-1 με το δεύτερο γκολ του... by pklora7

36' Γκολ για την ΑΕΚ: Φοβερό γκολ από τον Λεονάρντο! Ο Βραζιλιάνος πήρε την μπάλα από το κέντρο, πέρασε δύο αμυντικούς, μπήκε στην περιοχή της Άντερλεχτ, σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Προτό.

33' Γκολ για την Άντερλεχτ: Ο Φερνάντο έβγαλε μπαλιά λουκούμι στον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πήδηξε μόνος του στην περιοχή της ΑΕΚ (κοιμήθηκε ο Μανωλάς) και με κεφαλιά πετυχε το 2-0.

26' Κεφαλιά του Λυμπερόπουλου, απέκρουσε ο Προτό, η φάση όμως είναι μη γενόμενη, αφού ο αρχηγός της ΑΕΚ ήταν οφσάιντ

25' Σουτ του Φερνάντο μέσα από την περιοχή της ΑΕΚ, η μπάλα έφυγε άουτ

24΄ Ωραίο σουτ του Λεονάρντο εκτός περιοχής, ο Προτό έπεσε και μπλόκαρε.

22' Κίτρινη στον Γιουχάζ

16' Γκολ για την Άντερλεχτ: Σκόρερ ο Σουάρες. Ύστερα από βαθιά μπαλιά, ο Σουάρες μπήκε στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Δέλλας του έκανε μαρκάρισμα, ο διαιτητής πήγε να το σφυρίξει, αλλά το... μετάνοιωσε, με τον παίκτη της Άντερλεχτ να σκοράρει όντας πεσμένος στο έδαφος. Τσάμπα γκολ για την Ένωση.


Άντερλεχτ - ΑΕΚ / Γκολ Σουάρες by pklora7

15' Ευκαιρία για την ΑΕΚ, ο Γκούντγιονσεν πέταξε τρομερή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αφού χαράμησε μια πολύ όμορφη μπαλιά με κακό τελείωμα

14' Σουτ του Μπίλια, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ...

12' Επικίνδυνο σουτ του Σουάρες εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε άουτ λίγο πιο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Dimi.

9' Παραλίγο να τα βρει σκούρα η ΑΕΚ, με τον Φερνάντο να βγαίνει πρόσωπο με πρόσωπο αλλά ο Μανωλάς την τελευταία στιγμή τον έκοψε.

4' Πολύ καλό μακρινό σουτ του Καράμπελα, ο Προτό έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Λεονάρντο με την μπάλα να περνάει λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

1' Έναρξη αγώνα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags