Facebook Pixel "Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η εξουσία έχει άδικο"
| 2011-09-15 21:40:00

"Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η εξουσία έχει άδικο"

"Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η εξουσία έχει άδικο"

Ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα της για δικαίωση, εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, ρίχνοντας παράλληλα και τα βέλη της προς την Πολιτεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της βολιώτικης ΠΑΕ:

“Σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ως ύψιστο δικαιοδοτικό όργανο, απολύτως καθοδηγούμενο από τον διορισμένο και όχι εκλεγμένο πολιτικό της προϊστάμενο (όλα τα μέλη της είναι διορισμένα από την εκάστοτε κυβέρνηση), αφού έκανε τη χάρη και άκουσε τους «ιθαγενείς» παράγοντες της ιστορικής ομάδας του Βόλου και τους εκπροσώπους δικηγόρους τους και αφού εξέτασε το φάκελο που υποβάλαμε, αποφάσισε εκ νέου τον αφανισμό της Ποδοσφαιρικής Ανωνύμου Εταιρίας Ολυμπιακός Βόλου χωρίς καμία αιτιολογία.

Αυτό και μόνο αποδεικνύει την αθωότητα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. Απορούμε πως διορισμένοι σύμβουλοι με ετερόκλητα επαγγέλματα μπορούν να είναι πιο πάνω και από την τακτική δικαιοσύνη (Διοικητικό Εφετείο Αθηνών), η οποία σοφά και δίκαια έκρινε ότι πρέπει οι ενστάσεις της ομάδας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ να τύχουν περαιτέρω διερεύνησης από τακτικό δικαστή και να αποφασίσουν για την επαγγελματική δραστηριότητα και το μέλλον εργαζομένων, για τα συναισθήματα και τα όνειρα χιλιάδων φιλάθλων, για την ανάπτυξη μίας ολόκληρης περιοχής όπως η Μαγνησία.

Αρνούμενοι να πιστέψουμε ότι αυτό είναι το κράτος δικαίου θα συνεχίσουμε το δικαστικό αγώνα μας τόσο κατά των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την κατάφωρα άδικη απόφασή τους όσο και για τη δικαίωση της ομάδας μας στα πολιτικά δικαστήρια.

Γιατί ταιριάζει εδώ η φράση του Βολταίρου: «Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η εξουσία έχει άδικο».

Πιστεύουμε ότι κάποιοι καθοδηγητές του κέντρου μόνο με την υπομονή, επιμονή και το δίκαιο αγώνα θα καταλάβουν την κατάφωρα άδικη πράξη τους.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου ακούραστα και ειρηνικά να αγωνιστεί μαζί μας. Με τη βοήθεια του Θεού θα επικρατήσει το δίκιο".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags