Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερός Μανόλο – Αποθέωση για το γκολ της Ξάνθης και ατάκα για ανατροπή
| 2019-04-07 20:28:00

Φοβερός Μανόλο – Αποθέωση για το γκολ της Ξάνθης και ατάκα για ανατροπή

Sportdog Team
Φοβερός Μανόλο – Αποθέωση για το γκολ της Ξάνθης και ατάκα για ανατροπή

Τί δήλωσε ο Χιμένεθ μετά τη νίκη της ΑΕΚ στα Πηγάδια.

Θα ήταν άδικο να μην κερδίσει στην Ξάνθη η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Αναλυτικά όσα είπε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου:

Για τη σημερινή απόδοση: «Πιστεύω ότι κάναμε ένα πλήρες παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο αυτό που κάναμε ήταν να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε καλά. Δεν είχαμε δύναμη στην τελική ευκαιρία. Και η Ξάνθη στην οργανωμένη της πρώτη ευκαιρία έκανε ένα πολύ ωραίο γκολ. Με όλο τον σεβασμό θα ήταν πολύ άδικο να μην κερδίσουμε σήμερα».

Για την πίεση της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο είχαμε καλή κυκλοφορία. Όμως στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί στην τελική προσπάθεια. Οπότε στο πρώτο είχαμε πολύ καλύτερη κυκλοφορία, αλλά δεν τελειώναμε τις φάσεις και στο δεύτερο είχαμε περισσότερη κάθετη κίνηση και καλύτερα τελειώματα».

Αν ανησύχησε μετά το 1-0 της Ξάνθης: «Φυσικά και ανησύχησα. Θέλω πάντα να κερδίζω, αλλά δεν μπορείς συνέχεια να κερδίζεις. Αν δεν κερδίζαμε σήμερα, θα ήταν από τα ματς που ενώ έχεις κάνει τα πάντα, δεν τα κατάφερες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής όπως ο Αλμπάνης, ο Κλωναρίδης, ο Σβάρνας. Το σημαντικό είναι να νιώθουν όλοι οι παίκτες σημαντικοί, γιατί τους χρειαζόμαστε».

Για το τι έχει αλλάξει στην ΑΕΚ: «Το ποδόσφαιρο, εκτός από το να παίζεις καλά, αν και στα τελευταία τέσσερα μας παίζουμε καλά. Θυμάμαι στο Καραϊσκάκη μέχρι το 46ο λεπτό ο Ολυμπιακός δεν είχε περάσει το μισό του γηπέδου. Το ποδόσφαιρο είναι να έχεις ευστοχία. Στο δεύτερο ήταν ανώτεροι και μας κέρδισαν. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Έχουμε αυξήσει την ένταση, γνωρίζοντας ότι κάποιες στιγμές τα πράγματα θα πάνε καλά κι άλλες όχι».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags