Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξεσπάσα συνεχώς κατά του Κυριακίδη
| 2019-04-08 23:09:00

Βλέπει Ολυμπιακό και τρέμει – Ποιός τερματοφύλακας μετρά 45 ερυθρόλευκα γκολ;

Sportdog Team
Βλέπει Ολυμπιακό και τρέμει – Ποιός τερματοφύλακας μετρά 45 ερυθρόλευκα γκολ;

Έχει συνηθίσει να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα.

Τα 474 γκολ φτάσαμε στο φετινό πρωτάθλημα, που τα έχουν βάλει 166 παίκτες. Ο Πόνσε πλησίασε στα δύο γκολ τον Κουλούρη, που όμως η ομάδα του παίζει Δευτέρα. Ο Γιώργος Μασούρας έγινε ο τέταρτος παίκτης στη σεζόν, που φτάνει διψήφιο αριθμό γκολ. Ακόμη...

3... φορές έχει χάσει η Λαμία στην παρουσία της στη Super League με τρία γκολ ή περισσότερα. Και τις τρεις από ομάδες της Θεσσαλονίκης. 4-0 και 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και 3-0 από τον Άρη στην έδρα της.

40... ήττες στην έδρα του στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία έφτασε ο Παναιτωλικός. Οι περισσότερες από τις μισές, οι 21, είναι από ΠΑΟΚ (7), Ολυμπιακό (6), ΑΕΚ (4) και Παναθηναϊκό (4).

45... γκολ έχει δεχτεί ο Δημήτρης Κυριακίδης στα 15 παιχνίδια που έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Έχει δεχτεί δύο φορές από πέντε γκολ και τέσσερις από τέσσερα.

107... νίκες έχουν πετύχει ως τώρα οι γηπεδούχοι, ακριβώς το 50% των αγώνων που έχουν διεξαχθεί. Οι 51 ισοπαλίες και τα 56 "διπλά" αθροίζονται επίσης 107.

150... ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει πλέον τη φανέλα του Παναιτωλικού στη μεγάλη κατηγορία, μετά και το ντεμπούτο του 20χρονου Πορτογάλου Φρεντερίκο Ντουάρτε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags