Facebook Pixel Sportdog.gr | Στην 11άδα... από σπόντα και πρώτο γκολ από τον Απρίλη του 2017!
| 2019-04-09 05:34:00

Στην 11άδα... από σπόντα και πρώτο γκολ από τον Απρίλη του 2017!

Sportdog Team
Στην 11άδα... από σπόντα και πρώτο γκολ από τον Απρίλη του 2017!

Ο Φιλ Γιαγκέλκα μπήκε από τη... χαραμάδα στην 11άδα της Έβερτον στο ματς με την Άρσεναλ και χρειάστηκε 9 λεπτά για να σκοράρει και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του! Μάλιστα, το γκολ που πέτυχε, ήταν το πρώτο του από τον Απρίλη του 2017!

Ο Μάρκο Σίλβα είχε ετοιμάσει τα πλάνα του για το παιχνίδι με την Άρσεναλ στο «Γκούντισον Παρκ», το μεσημέρι της Κυριακής, με την... αναποδιά να έρχεται στα μετόπισθεν.

Ο Μάικλ Κιν αποκόμισε πρόβλημα στο ζέσταμα και ο Φιλ Γιαγκέλκα πήρε φανέλα βασικού από το πουθενά, μόλις 15 λεπτά πριν από την πρώτη σέντρα της αναμέτρησης στο ματς με τους «κανονιέρηδες».

Ο Απρίλης, είναι ο... αγαπημένος του μήνας, αφού συνηθίζει να σκοράρει, αν και είχε να το κάνει... μια διετία, αφού από το 2017 δεν είχε καταφέρει να σκοράρει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα, τότε, είχε βρει δίχτυα κόντρα στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λέστερ και Μπέρνλι, για να μεσολαβήσει αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι και τον φετινό Απρίλη, όπου χρίστηκε σκόρερ απέναντι στην Άρσεναλ.

Το γκολ του, πέρα από νικητήριο, ήταν και το 800ο εντός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ για την Έβερτον, με την Άρσεναλ να παραμένει με μόλις 1 ματς με ανέπαφη εστία στα τελευταία 25 εκτός έδρας παιχνίδια!

Ο Φιλ Γιαγκέλκα, είναι πλέον ο γηραιότερος σκόρερ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα, σε ηλικία 36 ετών και 233 ημερών.

 

 

 

ΠΗΓΗ: england365.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags