Facebook Pixel AEK - Λούκας Μπογέ: Γιατί είναι δύσκολο να παραμείνει στην Ένωση
| 2019-04-09 11:52:00

"Φωτιές" στην ΑΕΚ με τον... χαμένο - Έτσι τους "έφτιαξε" - Θα γίνει "μάχη" - Τον κάνουν... δώρο;

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Φωτιές" στην ΑΕΚ με τον... χαμένο - Έτσι τους "έφτιαξε" - Θα γίνει "μάχη" - Τον κάνουν... δώρο;

Πώς γύρισε το χαρτί; Ποια βάζει "τρικλοποδιά"; Πότε τελειώνουν όλα;

ΑΕΚ - Λούκας Μπογέ: Κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες και όπως φαίνεται και από... αρμόδιο, σημερινό δημοσίευμα της πάντα εξαιρετικά ενημερωμένης σε "κιτρινόμαυρα" θέματα, "ΩΡΑΣ", πρέπει να υπάρχει και... φωτιά στον καπνό που φαίνεται.

Η εφημερίδα λοιπόν στο πρωτοσέλιδο της (δείτε το ΕΔΩ) προαναγγέλει κίνηση για επέκταση της παραμονής του Λούκας Μπογέ. Από εκεί που ο Αργεντινός εξτρέμ ήταν… χαμένος και χωρίς την παραμικρή πιθανότητα να κινηθεί η ΑΕΚ για την επέκταση της παραμονής του, εκτιμάται πως έχει αλλάξει εικόνα (;) επί Χιμένεθ και πως αρκετοί εντός της ομάδας σκέφτονται πως "αξίζει να πάρει μια προετοιμασία στην ομάδα" για να δείξει την αξία του.

Αξιοσημείωτο σίγουρα. Ο Λούκας Μπογέ, στα 11 παιχνίδια που έχει δώσει η ΑΕΚ με τον Χιμένεθ στον πάγκο της έχει αγωνιστεί στα 10, στα έξι ως βασικός και στα υπόλοιπα ερχόμενος από τον πάγκο. Το πλέον σημαντικό ίσως στην αλλαγή της τάσης που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας (αφού κακά τα ψέματα, δεν έχει βγάλει μάτια με την απόδοσή του ούτε σε αυτό το διάστημα) είναι τα τέσσερα γκολ που έχει σημειώσει (είχε μόλις ένα με τον Ουζουνίδη στον πάγκο).

Απαραίτητη σημείωση. Δεν γίνεται λόγος πουθενά για αγορά του παίκτη. Και αυτή, εξυπακούεται πως δεν προβλέπεται. Τα 6 εκατ. ευρώ της option αγοράς του που διατηρεί η Ένωση είναι πάρα πολλά. Προφανώς η ΑΕΚ θα κινηθεί για νέο δανεισμό. Και εδώ ξεκινάνε οι δυσκολίες, αφού το συμβόλαιο του παίκτη με την Τορίνο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως για να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός θα πρέπει πρώτιστα να ανανεώσει με την ιταλική ομάδα, η οποία όμως, τόσο νωρίς στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, ακούγεται δύσκολο να κάνει "χάρη" στην ομάδα με την οποία έχει συμφωνήσει (από πέρυσι) για τον τρόπο αγοράς του Αργεντινού και να της τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό.

Σε κάθε περίπτωση όμως, πλέον, καταγράφεται αυτή η τάση και όπως άλλωστε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη, πρόθεση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών είναι να έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανη εξέλιξη στην καριέρα του Γιαννιώτα: Εκεί πάει μετά από Ολυμπιακό και ΑΕΚ - Είναι δυνατόν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags