Facebook Pixel Και αυτόν μέσα από τα χέρια του;
| 2011-01-21 20:47:00

Και αυτόν μέσα από τα χέρια του;

Και αυτόν μέσα από τα χέρια του;

Και με τον Παναθηναϊκό είχε επαφές ο Ραφίκ Τζιμπούρ πριν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Αυτό τουλάχιστον διαρρέουν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά δεν επιβεβαιώνουν οι «πράσινοι».  Τι ξέρει ο sportdog.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ θα αγωνίζεται πλέον με τα ερυθρόλευκα, ωστόσο πριν λάβει την οριστική του απόφαση, είναι αλήθεια πως χτύπησε διάφορες πόρτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο «Τρομοκράτης» μεταξύ άλλων είχε επαφή και με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα αρκετό καιρό πριν το διαζύγιο του μ ε την ΑΕΚ και το επεισόδιο με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Αλγερινός ήταν θετικός να συνεχίσει στο «τριφύλλι», ενώ και στον ΠΑΟ (ιδίως ο Κώστας Αντωνίου που ήταν στην ομάδα τότε και είχε καθοριστικό ρόλο στις μεταγραφές) τον ήθελαν πάρα πολύ. Ωστόσο, τα διοικητικά προβλήματα και οι αναταραχές που προέκυψαν στην συνέχεια χάλασαν  μία σχεδόν … συμφωνημένη μεταγραφή. Σε αυτό βοήθησε και η απόφαση των «πρασίνων» πριν από λίγες ημέρες, να μην προχωρήσουν σε αποδεσμεύσεις παικτών, αλλά και σε άλλες προσθήκες.  

Ο Τζιμπούρ μετά την αποχώρησή του από την Ένωση επικοινώνησε ξανά με τους «πράσινους», ωστόσο κατάλαβε γρήγορα πως πολύ δύσκολα θα μπορούσε να προκύψει κάτι. Εκείνη τη στιγμή όμως το μόνο που είχε στα χέρια του ήταν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, στον οποίο δεν ήθελε να πάει. Για αυτό και άρχισε να «ψάχνεται» για το εξωτερικό. Μόλις όμως προέκυψε ο Ολυμπιακός, ο Ραφίκ δεν το σκέφτηκε καθόλου. Έβαλε «στοπ» στις συζητήσεις με την Χόφενχάιμ και συμφώνησε άμεσα με τον Ολυμπιακό.

Βέβαια, σύμφωνα κάποιες πληροφορίες , ο Παναθηναϊκός επανήλθε στην υπόθεση σήμερα το πρωί. Από τον Πειραιά διαρρέεται πως οι «πράσινοι» προσέγγισαν τον παίκτη το πρωί της Παρασκευής , ωστόσο μόλις πληροφορήθηκαν τις προχωρημένες επαφές του με τον Ολυμπιακό, έκαναν πίσω. Αυτό πάντως διαψεύδεται κατηγορηματικά από το «τριφύλλι» και δεν αποκλείεται να είναι άλλο ένα επικοινωνιακό παιχνίδι των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι το τελευταίο διάστημα επιμένουν να παρουσιάζουν όλες τις μεταγραφές τους ως… νίκες κόντρα στον ΠΑΟ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags