Facebook Pixel Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Γλιτώνει το χειρουργείο ή όχι;
| 2019-04-10 13:25:00

Σε αναμμένα κάρβουνα στην ΑΕΚ για Τσιγκρίνσκι – Προλαβαίνει τον τελικό;

Sportdog Team
Σε αναμμένα κάρβουνα στην ΑΕΚ για Τσιγκρίνσκι – Προλαβαίνει τον τελικό;

Τί συμβαίνει με τον εμπειρότερο παίκτη της άμυνας.

Η ΑΕΚ στην Ξάνθη ενθουσίασε ξανά το κοινό της με την ανατροπή που έκανε και το διπλό που πήρε. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας όμως εμφάνισε ξανά προβλήματα. Οικονόμου και Σβάρνας στερούνται χημείας και σε ένα ακόμα παιχνίδι φάνηκε η απουσία του έμπειρου Τσιγκρίνσκι, ο οποίος εδώ και καιρό παρουσιάζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και η τελευταία φορά που έπαιξε ήταν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, απ' όπου αποχώρησε στο ημίχρονο. Έκτοτε Ουκρανός γυμνάζεται συντηρητικά και ατομικά.

Η έλλειψη της εμπειρίας του Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας όμως δημιουργεί πλήγματα στην ΑΕΚ, η οποία σχεδιάζει από τώρα τα πλάνα της για τον τελικό της 11ης Μαΐου, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας (έχει επικρατήσει 2-0 στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ).

Στην ΑΕΚ πάντως περιμένουν πως θα αντιδράσει το συντηρητικό προγραμμα,στο οποίο υποβάλλεται ο παίκτης. Αυτός είναι ο μπούσουλας για το αν θα μπορέσει ο Μανόλο Χιμένεθ να υπολογίσει τον 32χρονο στόπερ σε μερικά παιχνίδια προς το τέλος της σεζόν και στον τελικό του Κυπέλλου.

Η πιθανότητα επέμβασης πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, αφού το πρόβλημα στους κοιλιακούς παραμένει. Ο παίκτης έχει να φορέσει φανέλα εδώ και ένα μήνα, ενώ και πριν εμφανιστεί στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής έκανε ξανά αγώνα δρόμου και εν τέλει υποτροπίασε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags