Facebook Pixel Αβραάμ Παπαδόπουλος - Πέδρο Μαρτίνς: "Έκλεισε" στόπερ για του χρόνου στο λιμάνι - Πέφτουν υπογραφές
| 2019-04-12 22:31:00

Απίστευτο: "Έκλεισε" στόπερ για του χρόνου στο Λιμάνι - Πέφτουν υπογραφές - Πάει για βασικός!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο: "Έκλεισε" στόπερ για του χρόνου στο Λιμάνι - Πέφτουν υπογραφές - Πάει για βασικός!

Έχει... τρελάνει τον Μαρτίνς. Ποιον "τρώει". Τον κάνουν σημαία.

Αβραάμ Παπαδόπουλος - Πέδρο Μαρτίνς: Αν και βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Απριλίου, στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, καθώς δεν θέλουν να χάσουν καθόλου χρόνο.

Στο Λιμάνι έχουν αποφασίσει για τις θέσεις που θα χρειαστούν ενίσχυση, ενώ πλέον προχωράνε και συγκεκριμένες υποθέσεις παικτών, πάντα σε συνεννόηση με τον Πέδρο Μαρτίνς. Προτεραιότητα λοιπόν των Πειραιωτών είναι η ενίσχυση της άμυνας και εκεί θα γίνει και το πρώτο μεγάλο… μπαμ.

Πριν όμως προχωρήσουν στις προσθήκες, στον Ολυμπιακό θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ. Ο Μιράντα ήδη… ετοιμάζει βαλίτσες, ο Μεριά υπολογίζεται κανονικά, για τον Σισέ περιμένουν πρόταση, όπως και για τον Βούκοβιτς, ενώ ήδη έχει κλείσει ο νεαρός Μπα από τη Β’ Γαλλίας.

Έτσι λοιπόν, στον Ολυμπιακό… ψάχνουν σε όλο τον κόσμο, κυριολεκτικά καθώς εκτός από την Ευρώπη τον τελευταίο μήνα έχουν ρίξει τα δίχτυα τους και στη Λατινική Αμερική, για έναν στόπερ-ογκόλιθο που θα έρθει για να γίνει ο βασικός κεντρικός αμυντικός στη νέα ομάδα του Μαρτίνς.

Από εκεί και πέρα όμως και με δεδομένο ότι στα πρώτα προκριματικά θα απουσιάσουν λόγω Κόπα Άφρικα οι Σισέ και Μεριά, στο Λιμάνι θα χρειαστούν στόπερ για τα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν (περίπου μέσα Ιουλίου) και εκεί… κολλάει η υπόθεση του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο Έλληνας άσος παρότι επέστρεψε για να κλείσει φέτος την καριέρα του, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη αποφασίστηκε να επεκταθεί το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο!


Παρότι ακόμα δεν έχει κάνει ντεμπούτο μετά την επιστροφή του, οι «Ερυθρόλευκοι» τον πιστεύουν, βλέπουν ότι είναι από τους πιο εργατικούς παίκτες του ρόστερ και ο Μαρτίνς συμφώνησε να του δώσουν μία ακόμα ευκαιρία. Άλλωστε, ο έμπειρος αμυντικός θα πάρει λεπτά συμμετοχής στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν, ενώ κάνοντας κανονικά προετοιμασία, θα είναι πανέτοιμος για να δώσει βοήθειες και στα προκριματικά του καλοκαιριού, ειδικά στα πρώτα παιχνίδια όπου θα υπάρχει… λειψανδρία στα μετόπισθεν.

Έτσι λοιπόν, μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η επέκταση της συνεργασίας του Αβραάμ με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ενώ είναι δεδομένο πως θα παραμείνει στον σύλλογο και αφού κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο Παπαδόπουλος έχει συμφωνήσει ήδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και όταν εγκαταλείψει την ενεργό δράση, θα αναλάβει πόστο στην ομάδα, πιθανότατα κοντά στο αγωνιστικό τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Καραπαπάς - Τρομερά "καρφιά" για ΠΑΟΚ και... - Τι έγραψε για Βιεϊρίνια (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags