Facebook Pixel Super League: Ο Λέο Ζαμπά μίλησε σε μέσο της χώρας του και αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΑΟΚ και την φετινή παρουσία του στην ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-13 12:40:00

Τρελαμένος με τον ΠΑΟΚ ο Ζαμπά - Τι είπε για τους οπαδούς; Το έχουν ακούσει στον Δικέφαλο;

Sportdog Team
Τρελαμένος με τον ΠΑΟΚ ο Ζαμπά - Τι είπε για τους οπαδούς; Το έχουν ακούσει στον Δικέφαλο;

Όλα όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

Super League: Ο Λέο Ζαμπά μίλησε σε μέσο της χώρας του και αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΑΟΚ και την φετινή παρουσία του στην ομάδα αλλά και για την αγάπη που του δείχνουν οι οπαδοί του Δικεφάλου.

Επιπλέον αναφέρθηκε στον περσινό αποκλεισμό από το Champions League και πως το γεγονός αυτό θα δώσει το κίνητρο για την επόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Σταδιακά και με σκληρή δουλειά, έδειξα το ποδόσφαιρό μου στην Ελλάδα. Ήμουν ευπρόσδεκτος και κέρδισα την αγάπη των Ελλήνων και κατάλαβα επίσης την αγάπη που έχουν την ομάδα τους. Είναι μία απίστευτη εμπειρία. Λατρεύω τους οπαδούς και το σύλλογο".

Στη συνέχεια, μίλησε για τα παιχνίδια του Πρωταθλήματος: "Όλα τα παιχνίδια είναι... άγρια και αμφισβητούμενα αναφορικά με το αποτέλεσμα το οποίο θα έρθει. Οι ομάδες σκοράρουν αρκετά".

Για το Champions League: "Οι ήττες χρησιμεύουν επίσης και ως κίνητρο. Με αυτό, έχουμε επιστρέψει στην κορυφή και είμαστε πιο προετοιμασμένοι για αυτό που θα συναντήσουμε στα προκριματικά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags