Facebook Pixel Super League: Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αποχωρήσει για την Λάρισα, ενόψει του παιχνιδιού για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-13 14:57:00

Αρκετές απουσίες για ΠΑΟΚ - Αυτοί είναι οι "εκλεκτοί" του Λουτσέσκου - Θα κλειδώσει το πρωτάθλημα;

Sportdog Team
Αρκετές απουσίες για ΠΑΟΚ - Αυτοί είναι οι "εκλεκτοί" του Λουτσέσκου - Θα κλειδώσει το πρωτάθλημα;

Νοσοκομείο ο Δικέφαλος.

Super League: Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αποχωρήσει για την Λάρισα, ενόψει του παιχνιδιού για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος με νίκη σφραγίζει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, όμως οι απουσίες είναι πολλές για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί, τέθηκε νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της χρονιάς και απουσιάζει από τα πλάνα του προπονητή του.

Εκτός παραμένουν και οι Πέδρο Ενρίκε και Τσούμπα Άκπομ αλλά και οι γνωστές απουσίες των Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ. 

Έτσι η αποστολή του Δικεφάλου είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μίσιτς , Κάνιας , Σάκχοφ , Ολιβέιρα , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ζαμπά , Λημνιός , Σφιντέρσκι , Καρέλης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Εκατοντάδες μέρες προπόνησης. Χιλιάδες ώρες προετοιμασίας. Τεράστια προσμονή για ένα μεγάλο και δίκαιο κατόρθωμα που άργησε ένα χρόνο. 27 αγώνες. 24 νίκες. Μια ακόμα κι ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας. Μια καταγραφή στοιχείων που χαρακτηρίζουν την αναμέτρηση της Κυριακής (14.04) κόντρα στη Λάρισα.

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του έναν ακόμα τελικό. Ένα ματς που η νίκη τελειώνει την αναμονή και του δίνει τον τίτλο. Εύκολο δεν θα είναι σε καμία περίπτωση. 

Τι ήταν εύκολο από την αρχή της σεζόν, άλλωστε; Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει δείξει πως διαθέτει τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τη νοοτροπία να τα καταφέρει.

Σ’ αυτόν τον τελικό ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ομάρ Ελ Καντουρί , Πέδρο Ενρίκε , Τσούμπα Άκπομ και φυσικά τους Μαουρίσιο , Πόντους Βέρνμπλουμ . 

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Ελ Καντουρί είναι θλάση δευτέρου βαθμού στον ημιτενοντώδη και η απουσία του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 3-4 εβδομάδες.

Στην τελευταία προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, ο Ρουμάνος τεχνικός δούλεψε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις. 

Οι 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν για τη Λάρισα είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μίσιτς , Κάνιας , Σάκχοφ , Ολιβέιρα , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ζαμπά , Λημνιός , Σφιντέρσκι , Καρέλης...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags