Facebook Pixel Γιώργος Δώνης: Εξελίξεις στον ΠΑΟ μετά το κάζο από ΟΦΗ
| 2019-04-14 22:35:00

Εξελίξεις στον ΠΑΟ μετά το κάζο από ΟΦΗ - Παίρνει "κεφάλια" ο Δώνης - Αυτοί τον "πρόδωσαν"

του Νίκου Στεργίου
Εξελίξεις στον ΠΑΟ μετά το κάζο από ΟΦΗ - Παίρνει "κεφάλια" ο Δώνης - Αυτοί τον "πρόδωσαν"

Τρελαμένος ο τεχνικός του Τριφυλλιού. Ποιοι "τελειώνουν";

Γιώργος Δώνης - Αντονί Μουνιέ: Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών και γνώρισε την πιο βαριά ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, με 3-1 στο άδειο ΟΑΚΑ από τον ΟΦΗ.

Οι Πράσινοι μπορεί να παρουσιάστηκαν με πολλές και σημαντικές απουσίες (Κουρμπέλης, Ινσούα, Μπουζούκης κ.α), ωστόσο ο Γιώργος Δώνης εδώ και μέρες είχε ξεκαθαρίσει στους παίκτες του πως πρέπει να πάρουν τη νίκη για να δώσουν… απαντήσεις σε όσους θεωρούν πως θα «κάτσουν» να χάσουν!

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ωστόσο βρέθηκαν σε κάκιστη μέρα και παρότι προηγήθηκαν, έχασαν με κάτω τα χέρια από τους μαχητικούς Κρητικούς, που έπαιζαν βέβαια με την πλάτη στον τοίχο και ήθελαν τους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία.

Η εικόνα πάντως της ομάδας και κυρίως των πιο έμπειρων παικτών, αλλά και των νεαρών που δεν κατάφεραν να αρπάξουν την ευκαιρία, προβλημάτισε πάρα πολύ τον Δώνη, καθώς όπως τόνισε και ο ίδιος το σημερινό ματς αλλά και τα δύο επόμενα με Ατρόμητο εκτός και Παναιτωλικό εντός, αποτελούν κριτήριο για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.



Ο κόουτς των Πρασίνων μπορεί να τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν θα βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα και ότι μαζί με τον Νταμπίζα θέλουν να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ωστόσο οι αντιδράσεις του στον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΗ, έδειχναν ξεκάθαρα τον προβληματισμό του.

Γι’ αυτό και η αναμέτρηση με την ομάδα της Κρήτης, ενδέχεται να αποδεχθεί καθοριστική για το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών, όχι τόσο των νεαρών, αλλά παίκτες όπως είναι οι Μουνιέ και Κάτσε, που έπαιξαν περίπου 60 λεπτά ο καθένας (ο πρώτος έγινε αλλαγη στο 68’, ο δεύτερος μπήκε στο 28’) και για τους οποίους υπάρχουν εδώ και καιρό πληροφορίες πως θα αποχωρήσουν, ενώ σε δύσκολη θέση ίσως είναι και ο Καμπετσής. Ο νεαρός φορ μπήκε στο παιχνίδι στο 61’ και όπως οι περισσότεροι παίκτες σήμερα, δεν κατάφερε να φανεί καθόλου και περιορίστηκε και πάλι σε ρηχά νερά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags