Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Καμπανάκι" από Δώνη στους παίκτες
| 2019-04-14 22:49:00

"Καμπανάκι" από Δώνη στους παίκτες: "Μετράμε τα πάντα και παίρνουμε αποφάσεις..."

Sportdog Team
"Καμπανάκι" από Δώνη στους παίκτες: "Μετράμε τα πάντα και παίρνουμε αποφάσεις..."

Η... αναδιάρθρωση στο Τριφύλλι και η "ντρίμπλα" στην ανακοίνωση Νταμπίζα.

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΟΦΗ στάθηκε στην κακή μέρα που βρέθηκαν αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του ειδικά στην επανάληψη και τόνισε πως ήδη βγάζει τα συμπεράσματά του για τις αλλαγές που θα γίνουν το καλοκαίρι.

Αναλυτικά:

Για την ήττα και αν επηρεάζεται από τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα ο κόσμος: «Δεν νομίζω ότι ένας σοβαρός οπαδός θα σταθεί σε ένα ματς για το αν θα στηρίξει ή όχι την ομάδα του. Μπαίνει στη διαδικασία να στηρίξει μια πραγματικότητα, ένα πλάνο που έχει εκπονηθεί από την αρχή της σεζόν. Σε αυτό που έχουμε ξεκινήσει από το καλοκαίρι, μέχρι τον Μάιο, ακόμα και τέτοια αποτελέσματα μας δίνουν τη δυνατότητα να βγάζουμε συμπεράσματα για το ρόστερ. Είναι σημαντικό για εμένα να μπορώ να βλέπω πως διαχειριζόμαστε παιχνίδια με απουσίες και έπειτα να μετρήσουμε τα πάντα με τον Νταμπίζα και να πάρουμε μια απόφαση για να κάνουμε αναδιάρθρωση στο ρόστερ και να γίνουμε καλύτεροι. Δεν θα θεωρούσα σοβαρό κάποιος να πάρει κριτήριο ένα ματς με τέτοιες συνθήκες...».

Για τα συμπεράσματα που βγάζει: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ χαμηλής ποιότητας από μέρους μας. Όταν βλέπεις την ομάδα σου να μη μπορεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να γίνονται λάθη... Παρ' ότι η εικόνα στην προπόνηση έδειχνε μια ομάδα με κίνητρο, στο γήπεδο ήμασταν υπνωτισμένοι. Δεν μπορείς να πεις κάτι συγκεκριμένο σε ένα τέτοιο ματς με πολλούς παίκτες σε κακή μέρα. Όταν λείπουν κάποιοι παίκτες – βαρόμετρα επηρεαζόμαστε πάρα πολύ. Όμως ήταν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Η χρησιμότητα αφορά την αξιολόγηση. Είναι σημαντικό κάποιοι παίκτες να πάρουν περισσότερα ματς για να πάρω τις αποφάσεις μου»

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ εις βάρος του ιδίου και του Νίκου Νταμπίζα: «Θα σχολιάσω οτιδήποτε ποδοσφαιρικό γιατί σχολιάζω τη δική μου ομάδα. Δεν μπαίνω σε διαδικασία να ασχοληθώ με κάτι άλλο...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags