Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρέλανε" τους σκάουτερς της Μίλαν ο Καμαρά - Έτσι θα πάρει μεταγραφάρα εκατομμυρίων!
| 2019-04-14 23:20:00

Ποιος Γκιλιέρμε; Τρέλανε κόσμο ο "σκύλος" του Ολυμπιακού - Έτσι θα πάρει μεταγραφάρα εκατομμυρίων!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Γκιλιέρμε; Τρέλανε κόσμο ο "σκύλος" του Ολυμπιακού - Έτσι θα πάρει μεταγραφάρα εκατομμυρίων!

Έτριβαν τα μάτια τους οι σκάουτερς. Θα κάνει "ντου" το μεγαθήριο;

Ο Ολυμπιακός έδωσε συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, αφού συνέτριψε με 4-0 την Ξάνθη και χάρισε ακόμα μια θεαματική βραδιά στους οπαδούς του, που γέμισαν το «Καραϊσκάκης».

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν κέφια και έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση, με σκόρερ τους Γκιλιέρμε (δις), Ελαμπντελαουί και Φορτούνη.

Εκτός, όμως, των παικτών που πέτυχαν τα γκολ, στους κορυφαίους του αγώνα συγκαταλέγεται και ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στον χώρο του κέντρου. Ο Αφρικανός άσος κυριάρχησε στον άξονα κερδίζοντας ουκ ολίγες προσωπικές μονομαχίες, ενώ τα πήγε μια χαρά και στο επιθετικό κομμάτι. Άλλωστε, από δικό του δυνατό σουτ στο δοκάρι, ο Ελαμπντελαουί επωφελήθηκε κι «έγραψε» το 3-0.

Η νέα σπουδαία εμφάνιση του Καμαρά ήρθε να προστεθεί στην εξαιρετική του φετινή παρουσία, η οποία έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών μεγάλων ομάδων. Μια από αυτές είναι η Μίλαν, η οποία γνώρισε από πρώτο χέρι τις ικανότητες του 19χρονου άσου στα φετινά ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και έκτοτε τον παρακολουθεί σταθερά.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, εκπρόσωπος της ιταλικής ομάδας βρέθηκε απόψε στο φαληρικό γήπεδο για λογαριασμό του Καμαρά και δεν μπορεί παρά να έμεινε ικανοποιημένος με όσα είδε από τον ταλαντούχο παίκτη.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Καμαρά έχει ήδη συνδεθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν με περισσότερες κορυφαίες ομάδες, όπως η Ντόρτμουντ και η Νιούκαστλ, φαντάζει… θέμα χρόνου το να «σκάσει» πρόταση με πολλά μηδενικά για την αγορά του το καλοκαίρι. Οι μετοχές και η μελλοντική προοπτική του παίκτη βρίσκονται στα ύψη, γεγονός που τον καθιστά… υποψήφιο για να γίνει το επόμενο super deal του Ολυμπιακού! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αποκάλυψη" Μαρτίνς! Αυτός ο πιτσιρικάς τον έχει τρελάνει - Θα τον κάνει βασικό του χρόνου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags