Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμός με τη "ρουκέτα" Δώνη - Αυτούς εννοούσε - Γι' αυτό τρελάθηκε
| 2019-04-15 11:37:00

Χαμός με τη "βόμβα" Δώνη - Αυτούς εννοούσε - Απίθανο γιατί τρελάθηκε - "Τελειωμένοι" πριν τον ΟΦΗ!

του Νίκου Στεργίου
Χαμός με τη "βόμβα" Δώνη - Αυτούς εννοούσε - Απίθανο γιατί τρελάθηκε - "Τελειωμένοι" πριν τον ΟΦΗ!

Ποιους "κάρφωσε" μετά το κάζο και για ποιο λόγο; Τι... δεν κολλάει;

Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Παντελάκης, Αποστολάκης (61' Καμπετσής), Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Δώνης, Μουνιέ (68' Αρμενάκας), Αλτμαν (27' Κάτσε), Μακέντα.

Η χθεσινή σύνθεση του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΟΦΗ. "Χρήσιμο", το χαρακτήρισε ο Γιώργος Δώνης για την αξιολόγηση του ρόστερ, προαναγγέλοντας ουσιαστικά... προγραφές εξαιτίας του αποτελέσματος. Ποιος όμως από όσους αγωνίστηκαν χθες δεν ήξερε τη μοίρα του πριν καν το παιχνίδι;

Διούδης, Κολοβέτσιος, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Μακέντα, Καμπετσής, είναι -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- αμετακίνητοι. Ο Κάτσε, γνωστό, πως φεύγει. Ο Μουνιέ, επίσης γνωστό, πως δεν υπολογίζεται. Ο Οικονόμου έχει μεγάλο συμβόλαιο και δεν θα παραμείνει, ενώ περίμενε κανείς από τον Παντελάκη να... δείξει χτες ό,τι δεν κάνει, έστω και σε αυτόν τον "μνημονιακό" Παναθηναϊκό; Ο Αλτμαν, που επίσης είναι φευγάτος, δεν κρίνεται αφού τραυματίστηκε, ενώ για τον Αρμενάκα, προφανώς η αξιολόγηση έχει ήδη γίνει -και μάλιστα επί μακρόν- αφού κατόπιν δοκιμής υπέγραψε τον Ιανουάριο στον Παναθηναϊκό.

Όλη δηλαδή η "φασαρία" έγινε για τον... Παντελάκη και τον Στάικο, ο οποίος επίσης δεν μοιάζει να έχει εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που έχει πάρει (και) φέτος; Μάλλον υπερβολική η θεώρηση και το σχόλιο του Γιώργου Δώνη, παρασυρμένος προφανώς και αυτός από τον εκνευρισμό που προκάλεσε η εμφάνιση της ομάδας του και της οργισμένης αντίδρασης από τους οπαδούς του "τριφυλλιού" στα social media.

Καλό το πλαίσιο της περιβόητης αξιολόγησης, αλλά -για να μην κοροϊδευόμαστε- κανείς από όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ δεν περίμεναν το συγκεκριμένο ματς για να αξιολογηθούν. Και αν όντως κάτι τέτοιο ήταν μια πραγματικότητα στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, προφανώς και μιλάμε για μια πρακτική, η οποία είναι τελείως αδόκιμη όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά και τα παγκόσμια.

Αξιολόγηση, με τα πάντα να έχουν κριθεί, σε ματς συνθηκών όπως το χθεσινό, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, πολύ απλά, δεν γίνεται. Αφενός γιατί θα έπρεπε να είχε ήδη γίνει (όπως και έχει γίνει φυσικά, ανεξαρτήτως των διαρροών και των δημόσιων τοποθετήσεων), αφετέρου γιατί -σε μια θεωρητικά διαμετρικά αντίθετη προσέγγιση- το να ρίχνονται στην "πυρά" ποδοσφαιριστές που ακόμη και... Μέσι να γίνονταν χθες, δύσκολα θα άλλαζε το status τους αναφορικά με την παραμονή τους στην ομάδα, ξεπερνάει τα όρια της λογικής.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags