Facebook Pixel Μάριος Βρουσάι - Ολυμπιακός: "Ντου" από Σπόρτινγκ - Θα γίνει... μακελειό με Ολυμπιακό
| 2019-04-15 22:29:00

Χαμός για Βρουσάι και... Ποντένσε - "Ντου" από Σπόρτινγκ - Θα γίνει... μακελειό με Ολυμπιακό

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός για Βρουσάι και... Ποντένσε - "Ντου" από Σπόρτινγκ - Θα γίνει... μακελειό με Ολυμπιακό

Απίστευτο μπάχαλο. Τι λένε οι Πορτογάλοι. Κίνηση-φωτιά!

Μάριος Βρουσάι - Ολυμπιακός: Εξαιρετικά τα πηγαίνει ο Μάριος Βρουσάι στην Ολλανδία. Επιτυχημένος, ήδη, ο δανεισμός του στη Βίλεμ, με τον νεαρό εξτρέμ να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και να έχει – λογικά – προκαλέσει βλέμματα και ενδιαφέρον, παρότι (ομολογουμένως) είναι πολύ νωρίς για να κριθεί ακόμη και σε ένα πρωτάθλημα και στιλ ποδοσφαίρου που προμοτάρει τους (ταλαντούχους δεδομένα) μεσοεπιθετικούς.

Εδώ και μέρες υπάρχει η φημολογία πως τον 21χρονο άσο τον σκανάρει η Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Σήμερα, η πορτογαλική O’ Jogo έχει περάσει στο πρωτοσέλιδο της τη συγκεκριμένη είδηση, επισημαίνοντας πως ο Βρουσάι είναι στη λίστα των «λιονταριών» εν όψει του καλοκαιριού.  

Το περισσότερο «ζουμί» πάντως βρίσκεται στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας και στο ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ. Εκεί γίνεται λόγος για τον «κλειστό» δανεισμό που ισχύει για 1,5 χρόνο (ως δηλαδή το καλοκαίρι του 2020) του Βρουσάι στη Βίλεμ, την option αγοράς που έχει ο ολλανδικός σύλλογος – ανά πάσα ώρα και στιγμή στο συγκεκριμένο διάστημα – έναντι 800.000 ευρώ, αλλά και την option επαναγοράς που διαθέτει ο Ολυμπιακός έναντι 1,5 εκατ. ευρώ.  

Το θέμα λοιπόν είναι πως ακόμη και αν ο Βρουσάι αρέσει τόσο πολύ στην Σπόρτινγκ, πως θα βρεθεί άκρη μεταξύ τριών ομάδων. Και εξηγούμαστε. Αν τα «λιοντάρια» θέλουν να αγοράσουν τον διεθνή μεσοεπιθετικό, θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία με τη Βίλεμ. Ο Ολυμπιακός όμως έχοντας τη δυνατότητα να επαναγοράσει τον Βρουσάι, έχει προφανώς τη δυνατότητα να «χαλάσει» το όποιο deal των δύο άλλων συλλόγων.

 Επίσης, είναι μάλλον οξύμωρο να θεωρήσει κανείς πως μπορεί να βρεθεί δίαυλος μεταξύ Σπόρτινγκ και Ολυμπιακού. Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες βρίσκονται στα δικαστήρια για την υπόθεση Ποντένσε (με τους Πορτογάλους να εκτιμούν ως πιθανότερη κατάληξη της διαμάχης το CAS), κάτι που ουσιαστικά αποκλείει την οποιαδήποτε πιθανότητα να συζητήσουν γι’ άλλη μεταγραφική περίπτωση (βλ. Βρουσάι), ενώ οι όποιες σκέψεις να πέσουν συνολικά τα θέματα που απασχολούν τις δύο ομάδες, από κοινού, στο τραπέζι, (οι Πορτογάλοι πάντα) εκτιμούν πως δεν είναι ρεαλιστικές, αφού το ποσό που πιστεύουν στην Σπόρτινγκ πως τελικά θα εισπράξουν ως αποζημίωση για τον Ποντένσε, είναι πολύ μεγαλύτερο από το απαιτούμενο αντίτιμο για την αγορά του Βρουσάι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα μεταγραφικά μπαμ Μαρινάκη, η πώληση ρεκόρ και τα 60 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags