Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ποιος Σταφυλίδης; Αυτός είναι το φαβορί για αντι-Βιεϊρίνια
| 2019-04-16 10:39:00

Ποιος Σταφυλίδης; Αυτός είναι φαβορί για αντι-Βιεϊρίνια - Τρελαίνει τον Ραζβάν - Τον έχουν έτοιμο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Σταφυλίδης; Αυτός είναι φαβορί για αντι-Βιεϊρίνια - Τρελαίνει τον Ραζβάν - Τον έχουν έτοιμο!

Γιατί δεν παίζει η μεγάλη επιστροφή. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο. 

ΠΑΟΚ - Κώστας Σταφυλίδης: Γράψαμε από χθες πως o σοβαρότατος τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια, μοιραία αναπροσαρμόζει τα μεταγραφικά πλάνα του συλλόγου και πως η απόκτηση ενός αριστερού μπακ μετατρέπεται σε προτεραιότητα.

Τα χαρακτηριστικά και η ιεράρχηση της προσθήκης δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη. Μην ξεχνάμε πως ναι μεν ο χρόνος που θα μείνει εκτός δράσης ο Πορτογάλος ίσως να φτάσει ακόμη και τους 8 μήνες, αλλά στο ρόστερ υπάρχει ο Δημήτρης Γιαννούλης, ένας ποδοσφαιριστής που πιστεύει πολύ ο Ραζβάν Λουτσέσκου και προφανώς με την ατυχία του αρχηγού της ομάδας, έχει την ευκαιρία να δείξει αν και εφόσον μπορεί να σταθεί και σε ομάδα πρωταθλητισμού.

Σε κάθε περίπτωση όμως η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι επιβεβλημένη και ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια με τους πρώτους υποψήφιους στόχους.

"Ευκολάκι" ο Κώστας Σταφυλίδης. "Παιδί" του ΠΑΟΚ, με καλές, προσωπικές σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη, μένει ελεύθερος από την Άουγκσμπουργκ στο τέλος της σεζόν, διαχρονικά συντηρείται ένα φλερτ επιστροφής στην Τούμπα, πλέον -αν μη τι άλλο- δεν φαντάζει μια κίνηση εκ μέρους του Δικεφάλου ως πολυτέλεια, αλλά απολύτως λογική.

Θα πρέπει φυσικά να ξεπεραστούν αρκετά για να γίνει πραγματικότητα. Πρώτον, η κόντρα του Δικεφάλου με τον ατζέντη του διεθνούς αριστερού μπακ. Πεπατημένη σε αυτό πάντως, υπάρχει με την περίπτωση της ανανέωσης του Πασχαλάκη (έχουν κοινό ατζέντη, τον Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στην ανανέωση του διεθνούς τερματοφύλακα κατόπιν "υπόδειξης" των διοικούντων τον ΠΑΟΚ).

Δεύτερον, θα πρέπει ο ίδιος ο παίκτης να υποσκελίσει την επιθυμία του να παραμείνει στο εξωτερικό και να συνεχίσει να αγωνίζεται εκτός ελληνικών συνόρων. Στην Άουγκσμπουργκ το πιθανότερο είναι πως δεν θα παραμείνει, αυτό όμως δεν σημαίνει πως στους Βαυαρούς "τελειώνουν" και οι ομάδες.

Τρίτον, ακόμη και αν ξεπεραστούν τα παραπάνω (που μοιάζουν τα σημαντικότερα), ο Έλληνας άσος θα πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του στο οικονομικό επίπεδο, αφού οι εκτιμώμενες απαιτήσεις του κυμαίνονται σε ένα ποσό άνω των 800.000 ευρώ (μίνιμουμ) ετησίως, ποσό που για τη νέα μεταγραφική πολιτική του Δικεφάλου είναι υπερβολικό για έναν αριστερό μπακ, ο οποίος μάλιστα δεν θα έρθει να "καπαρώσει" θέση βασικού, "σκοτώνοντας" τον ανταγωνισμό, αλλά θα προστεθεί στο ρόστερ παλεύοντας επί ίσοις όροις με τον Γιαννούλη για τη θέση στην ενδεκάδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags