Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η τρομερή ατάκα Λυσάνδρου για Γκαγκάτση και η... ντρίμπλα για Παναθηναϊκό - Ολυμπιακό
| 2019-04-16 18:14:00

Η τρομερή ατάκα Λυσάνδρου για Γκαγκάτση και η... ντρίμπλα για Παναθηναϊκό - Ολυμπιακό

Sportdog Team
Η τρομερή ατάκα Λυσάνδρου για Γκαγκάτση και η... ντρίμπλα για Παναθηναϊκό - Ολυμπιακό

Με κόντρες και πολλές... μουρμούρες ξεκίνησε η θητεία του νέου προέδρου της Σούπερ Λιγκ.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Για μια νέα εποχή και μια προσπάθεια οργάνωσης ενός καλύτερου πρωταθλήματος, έκανε λόγο ο Μηνάς Λυσάνδρου στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επερχόμενο πρόεδρο κύριο Μπαταγιάννη. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του συνεταιρισμού που με ψήφισαν αλλά και εκείνους που δεν με ψήφισαν. Θα είμαστε συσπειρωμένοι. Δεν θέλω να πω τίποτα, υπάρχει ένα καλό κλίμα, συσπείρωσης και συντονισμού στο πρωτάθλημα, αρχίζει μια νέα εποχή.  Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε και να κοιτάξουμε προς τον ίδιο στόχο, πρέπει κι εσείς να προσπαθήσετε να υπηρετήσετε τη νέα μορφή της λίγκας. Θέλουμε να τελειώσουν όλα ομαλά και να οργανώσουμε ένα νέο και καλύτερο πρωτάθλημα, γιατί μπροούμε».



Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μάκη Γκαγκάτση, με τον οποίο ήταν... αντίπαλοι για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας: «Είναι ένας άνθρωπος στον οποίο ήθελα να αναφερθώ, στον Μάκη Γκαγκάτση που είναι καλός φίλος μου και ικανότατο στέλεχος. Είμαι, βέβαιος, ότι θα λέγαμε τα ίδια πράγματα ακόμη και αν έβγαινε αυτός, είμαι βέβαιος πως θα με στηρίξει και θα έκανε και θα έλεγε τα ίδια πράγματα στη θέση μου. Αυτό δείχνει το στίγμα της επόμενης ημέρας».

Για τη... σύμπραξη Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο πρόσωπο του τόνισε: "Εξαιρετική ερώτηση, την περίμενα με άλλο περιεχόμενο. Είπα να βοηθήσετε κι εσείς,  δεν βλέπω να βοηθάτε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags