Facebook Pixel Λίβερπουλ - Μοχάμεντ Σαλάχ: Οι Ισπανοί γράφουν ότι ο Αιγύπτιος ζήτησε να φύγει το καλοκαίρι
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-17 17:35:00

Άνω-κάτω η Λίβερπουλ - Σκάει "βόμβα" με Σαλάχ; - "Ζήτησε να φύγει"!

Sportdog Team
Άνω-κάτω η Λίβερπουλ - Σκάει "βόμβα" με Σαλάχ; - "Ζήτησε να φύγει"!

Θα γίνει... σφαγή για τον παικταρά!

Λίβερπουλ - Μοχάμεντ Σαλάχ: «Φωτιές» στους οπαδούς των Άγγλων βάζει δημοσίευμα της «AS», το οποίο υποστηρίζει ότι ο Αιγύπτιος σταρ ζήτησε να φύγει από την ομάδα το καλοκαίρι!

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σαλάχ είναι αποφασισμένος να πάρει μεταγραφή και προτίθεται να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα για να το πετύχει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Αιγύπτιος άσος είχε έντονο επεισόδιο με τον Γιούργκεν Κλοπ, το οποίο τον ώθησε στο να εκφράσει στους διοικούντες την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Μάλιστα, η διοίκηση φέρεται να εμφανίστηκε διαλλακτική στο αίτημα του Σαλάχ, τονίζοντας ότι θα εξετάσει τις όποιες προτάσεις φτάσουν για εκείνον.

Εξυπακούεται ότι σε περίπτωση που όντως ο Σαλάχ αποχωρήσει, πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες θα τον κυνηγήσουν. Στο δημοσίευμα της «AS» γίνεται λόγος για τις πιθανότητες που έχει η Ρεάλ να τον αποκτήσει, τονίζεται όμως πως ο Αιγύπτιος δεν είναι από τις προτεραιότητες του Ζιντάν, ενώ ερωτηματικό στην υπόθεση φέρονται να είναι οι σχέσεις του με τον Σέρχιο Ράμος μετά τον τελικό του Champions League και το σκληρό φάουλ που του έκανε ο Ισπανός.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags