Facebook Pixel Ηρακλής: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για την προσφυγή του Λουκίνα
| 2019-04-17 17:49:00

Νεό "χτύπημα" στον Ηρακλή - Τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών και... τρέχει για τη σωτηρία!

Sportdog Team
Νεό "χτύπημα" στον Ηρακλή - Τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών και... τρέχει για τη σωτηρία!

Ζόρικα τα πράγματα για τον Γηραιό.

Ηρακλής: Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Γιώργο Λουκίνα για την προσφυγή που είχε καταθέσει κατά του Γηραιού, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών!

Το αρμόδιο όργανο επιδίκασε στον Ελληνα φορ το ποσό των 163.499,62 ευρώ και διέταξε την πλήρη εξόφληση του ποδοσφαιριστή μέσα στις επόμενες τρεις εργάσιμες ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι του Ηρακλή θα πρέπει να εξοφλήσουν μέχρι τη Δευτέρα (22/4) τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να γλυτώσουν την τιμωρία.

Ειδάλλως, ο Ηρακλής θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και θα έχει στη διάθεση επιπλέον πέντε εργάσιμες ημέρες για την εξόφληση του Λουκίνα ώστε να του επιστραφούν οι πόντοι.

Φυσικά, οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν περιθώρια για αφαίρεση βαθμών, αφού βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο στη βαθμολογία της Football League. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ηρακλής είναι στη 10η θέση με 39 βαθμούς. Ο Γηραιός είναι ισόβαθμος με τον Καραϊσκάκη Άρτας και θέλει οπωσδήποτε να διατηρήσει τη θέση του στην πρώτη δεκάδα, αλλιώς θα υποβιβαστεί με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags