Facebook Pixel «Επιτέλους πήγα σε μεγάλη ομάδα»! (ΦΩΤΟ)
| 2011-01-21 21:36:00

«Επιτέλους πήγα σε μεγάλη ομάδα»! (ΦΩΤΟ)

«Επιτέλους πήγα σε μεγάλη ομάδα»! (ΦΩΤΟ)

Την έριξε την σπόντα του στην ΑΕΚ ο Ραφίκ Τζιμπούρ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού. «Έκανα το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου», είπε. Το Νο 10 του Ντιόγκο πήρε ο Αλγερινός.

Πανευτυχής εμφανίστηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει και το… καρφί του προς την ΑΕΚ, λέγοντας πως έκανε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

«Είμαι χαρούμενος που έχω υπογράψει σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Στόχος μου είναι το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο την παρουσία μου στην ομάδα. Του χρόνου θέλω να ευχαριστηθώ αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ στο Καραϊσκάκη», ανέφερε αρχικά ο «Τρομοκράτης».

Όσον αφορά την  παρουσία πολλών επιθετικών στο Λιμάνι, σχολίασε:

«Σκέφτομαι θετικά. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω στις δυνατότητές. Ο Ολυμπιακός έχει τα πάντα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου και ήθελα να αγωνιστώ πάντα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό».

Από τη μεριά του ο κ. Βρέντζος, που εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό, είπε. «Εύχομαι ο Τζιμπούρ να παίξει αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ.  Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags