Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιάγια Τουρέ: "Επέστρεψα γιατί ένιωσα ότι πρόδωσα τον Ολυμπιακό"
| 2019-04-18 18:02:00

Κατάθεση ψυχής από τον Γιάγια Τουρέ: "Ένιωσα ότι πρόδωσα τον Ολυμπιακό"!

Sportdog Team
Κατάθεση ψυχής από τον Γιάγια Τουρέ: "Ένιωσα ότι πρόδωσα τον Ολυμπιακό"!

Τρομερές ατάκες από τον πρώην άσο των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός - Γιάγια Τουρέ: Η δεύτερη θητεία του Ιβοριανού άσου στους Πειραιώτες ήταν βραχύβια, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να λύνεται στη μέση της σεζόν.

Έκτοτε ο Τουρέ παραμένει χωρίς ομάδας και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ενόψει του καλοκαιριού.

Ο σπουδαίος άσος παραχώρησε συνέντευξη στο Canal + Sport της Αφρικής και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και τα πλάνα για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Τουρέ τόνισε ότι επέστρεψε στον Ολυμπιακό επειδή ένιωσε πως πρόδωσε την ομάδα όταν έφυγε το 2006, ενώ τόνισε ότι δεν προτίθεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο και σκοπεύει να αγωνίζεται για 2-3 χρόνια ακόμα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τον Ολυμπιακό: "Η απόφαση να επιστρέψω ήταν συναισθηματική. Όταν έφυγα από εκεί το 2006, ένιωσα ότι είχα προδώσει το κλαμπ και τους οπαδούς. Όταν μου παρουσίασαν το πρότζεκτ τους, συμφώνησα αμέσως. Όταν κατάλαβα ότι δεν προχωρούσαν τα πράγματα, δεν θέλησα να κάνω την κατάσταση πιο δύσκολη και ζήτησα να χωρίσουν οι δρόμοι μας"

Για το μέλλον του: "Η απόφαση να επιστρέψω ήταν συναισθηματική. Όταν έφυγα από εκεί το 2006, ένιωσα ότι είχα προδώσει το κλαμπ και τους οπαδούς. Όταν μου παρουσίασαν το πρότζεκτ τους, συμφώνησα αμέσως. Όταν κατάλαβα ότι δεν προχωρούσαν τα πράγματα, δεν θέλησα να κάνω την κατάσταση πιο δύσκολη και ζήτησα να χωρίσουν οι δρόμοι μας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags