Facebook Pixel Τα δεδομένα για Ραβανέλι στον Ολυμπιακό
| 2019-04-18 20:42:00

"Ρουκέτα" στο εξωτερικό - Θέλει... Ζαμπά ο Ολυμπιακός - Βάζει άλλον να τον "κλέψει" - Πώς θα γίνει;

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ρουκέτα" στο εξωτερικό - Θέλει... Ζαμπά ο Ολυμπιακός - Βάζει άλλον να τον "κλέψει" - Πώς θα γίνει;

Απίστευτη αποκάλυψη. Έχει τρελό "κονέ". Στο... κόλπο και η ΑΕΚ!

Από την στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα ο Λεό Ζαμπά ήταν ξεκάθαρο πως η εταιρεία Elenco Sports που τον εκπροσωπεί απέκτησε… θαυμαστές. Και συνομιλητές σε μεταγραφικό επίπεδο. Φυσικά, δεν περιορίστηκε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο το βραζιλιάνικο γραφείο εκπροσώπησης παικτών διατηρεί εξαιρετικό κανάλι (και αναμένεται να συντηρηθεί και στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο), αλλά διευρύνθηκε και προς Αθήνα μεριά.

Γνωστό, από το περασμένο καλοκαίρι, το πλαίσιο που επιχειρήθηκε να χτιστεί μια ανάλογη συνεργασία με την ΑΕΚ (συνέβαλλε στον δανεισμό του Αλεφ), έστω και αν η προσθήκη του Πέδρο Βίτορ, του 21χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ, δεν ήταν από τις πλέον ενδεδειγμένες για να θεμελιώσει αυτή τη συνεργασία (πλέον, ο Βίτορ, αγωνίζεται στην ουκρανική Λβιβ).

Η Elenco, μέσω του ανθρώπου που «νταραβερίζεται» στα μέρη μας, του Βίκτορ Κοναρτσίνι, έχει αρκετές φορές χτυπήσει και την πόρτα του Ολυμπιακού (σε μερικές έγινε και το αντίστροφο), προσπαθώντας εμφανώς να ανοίξει παρτίδες και με τους «ερυθρόλευκους», προμοτάροντας τους πελάτες της.

Ενας από αυτούς έρχεται σήμερα στο προσκήνιο από το καθόλα έγκυρο βραζιλιάνικο πρακτορείο Lance. Ο λόγος για τον Ραβανέλι, τον πολυσύνθετο 21χρονο μεσοεπιθετικό της Αχμάτ Γκρόζνι, για τον οποίο επισημαίνεται – με τεκμηριωμένες επιβεβαιώσεις – πως ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους». Η αλήθεια είναι πως ηλικιακά και σε επίπεδο δυναμικής, ο Βραζιλιάνος άσος… μοιάζει με ποδοσφαιριστή που σαφώς θα ενδιέφερε τους «ερυθρόλευκους».

Αγωνίζεται δύο χρόνια στο ρωσικό πρωτάθλημα, έχοντας φέτος κάνει μια πιο γεμάτη σεζόν σε σχέση με την παρθενική περυσινή του (13 συμμετοχές/4 γκολ στο πρωτάθλημα), το πρόβλημα όμως – πέραν της εμπειρίας που ανεξαρτήτως του ταλέντου και της προοπτικής που τον συνοδεύει, δεν υφίσταται και ως γνωστόν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι κομβικό, βασικό στις τρέχουσες μεταγραφικές αναζητήσεις του Ολυμπιακού – είναι πως δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021 με την Αχμάτ. Και, δεδομένα, μόνο εύκολο δεν είναι να βρεθεί άκρη για (οποιοδήποτε) deal με τον σύλλογο της Τσετσενίας, πόσο μάλλον όταν δεν έχει βγάλει στο «σφυρί» κάποιον από τους ποδοσφαιριστές του…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags