Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ακόμη ένα ουσιαστικό βήμα έγινε για τη δημιουργία του προπονητικού κέντρου της Γαλανόλευκης
| 2019-04-19 10:00:00

Τεράστιο νέο για την Εθνική - Βάζουν μπρος για το νέο "σπίτι" της - Θα τρελαθούν οι διεθνείς

Sportdog Team
Τεράστιο νέο για την Εθνική - Βάζουν μπρος για το νέο "σπίτι" της - Θα τρελαθούν οι διεθνείς

Όλες οι εξελίξεις.

Εθνική Ελλάδας: Ακόμη ένα ουσιαστικό βήμα έγινε για τη δημιουργία του προπονητικού κέντρου της Γαλανόλευκης, αφού το συμβούλιο του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος υπερψήφισε την παραχώρηση της έκτασης στην ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το SDNA.

Σειρά τώρα έχει το Κτηματολόγιο και το νομικό κομμάτι της ΕΠΟ και στη συνέχεια να γίνει η πρώτη μελέτη για τον προϋπολογισμό του έργου.

Επιπλέον θα απευθυνθούν στη FIFA και αλλά και στην Πολιτεία προκειμένου να βρεθούν τα απαραίτητα κονδύλια. Το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία τριών γηπέδων ποδοσφαίρου κανονικών διαστάσεων, τα δύο εκ των οποίων θα έχουν φυσικό χλοοτάπητα και το τρίτο με συνθετικό. Το ένα από τα τρία γήπεδα θα έχει και κερκίδα 2.000 θέσεων.

Τέλος θα υπάρχει κλειστό προπονητήριο σάλας , αλλά κι ανοιχτό γήπεδο άμμου ενώ θα προβλέπονται ξενώνες για τους διεθνείς, χώρος αναψυχής, σπά, γυμναστήριο, χώρος φυσικοθεραπείας, πισίνα, καθώς και χώρος σεμιναρίων. 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags