Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Kίνδυνος απευθείας υποβιβασμού
| 2019-04-19 10:42:00

Ποιο -5; Αυτό τρέμουν στον ΠΑΟ - Τρελός κίνδυνος απευθείας υποβιβασμού - Όλοι στο πόδι

του Νίκου Στεργίου
Ποιο -5; Αυτό τρέμουν στον ΠΑΟ - Τρελός κίνδυνος απευθείας υποβιβασμού - Όλοι στο πόδι

Σε αναμμένα κάρβουνα οι Πράσινοι. Θα τους τινάξουν στον αέρα;

Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, με την τιμωρία για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στους 33 βαθμούς. Δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει με υποβιβασμό, ακόμη και στο πιο ακραίο σενάριο, ωστόσο ο φόβος των ανθρώπων του "τριφυλλιού" είναι άλλος εν όψει του επερχόμενου παιχνιδιού με τον Ατρόμητο.

Και έχει προφανώς να κάνει με την παρουσία -μεμονωμένων φυσικά- οπαδών των "πράσινων" στο Περιστέρι την επερχόμενη Κυριακή, αλλά (κυρίως) στην αυλαία της σεζόν, στη φιλοξενία του Παναιτωλικού, αφού η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι θα έχει ολοκληρωθεί.

Η ανησυχία είναι εύλογη, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει το παραμικρό περιθώριο να ρισκάρει το οτιδήποτε νέο, που θα φέρει (ενδεχομένως) νέα αφαίρεση βαθμών, αφού σε μια τέτοια περίπτωση είναι εξαιρετικά πιθανό να βρεθεί στις θέσεις που είτε οδηγούν στα μπαράζ παραμονής είτε ακόμη και στον απ' ευθείας υποβιβασμό.

Απολύτως αναμενόμενα γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες τις τελευταίες μέρες προκειμένου αρχικά να εξασφαλιστεί πως δεν θα βρίσκονται οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι και από εκεί και πέρα, να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ηρεμία στο φινάλε της σεζόν με τους Αγρινιώτες.

Προσπάθεια που δεν είναι εύκολη, αφού αφενός δεν υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι μεταξύ της διοίκησης και των οργανωμένων, αφετέρου τα όσα ακολούθησαν του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ έχουν προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, κάτι που αποτυπώθηκε και στην ανακοίνωση της Θύρας 13, η οποία μόνο καθησυχαστική δεν είναι για τους ανθρώπους του "τριφυλλιού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη πρόκληση από την Ευρωλίγκα λίγο πριν το Ρεάλ-ΠΑΟ - "Επίθεση" στον Πιτίνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags