Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξι γκολ από τον ίδιο παίκτη στον ίδιο αγώνα - Έχει να συμβεί 21 χρόνια
| 2019-04-20 08:25:00

Έξι γκολ από τον ίδιο παίκτη στον ίδιο αγώνα - Έχει να συμβεί 21 χρόνια

Sportdog Team
Έξι γκολ από τον ίδιο παίκτη στον ίδιο αγώνα - Έχει να συμβεί 21 χρόνια

Φοβερό στατιστικό που θα συζητηθεί.

Η παρουσία αδύνατων αγωνιστικά ομάδων στην Γ’ Εθνική, έδωσε την ευκαιρία να δούμε μεγάλα σκορ, αλλά και… επαναληπτικές… καραμπίνες! Μετά από 21 χρόνια στην Γ’ Εθνική ποδοσφαιριστής έβαλε έξι γκολ σε ένα παιχνίδι, ενώ είχαμε ακόμα έξι καρέ και 29 χατ τρικ

Το soccerbase.gr κατέγραψε όσο πιο αξιόπιστα γινόταν τα γκολ του πρωταθλήματος και σας παρουσιάζει τους πολυσκόρερ.

Ο Αντώνης Γιόνδης (μεγάλη φωτογραφία) της Καλαμάτας στις 27 Ιανουαρίου πέτυχε έξι γκολ στο 9-0 επί του ΑΟ Εικοσιμία. Τόσα γκολ από παίκτη στην Γ’ Εθνική, παλιά και νέα, είχαμε να δούμε από το 1998, όταν στις 14 Ιουνίου ο Θανάσης Κούλης έβαζε έξι στον αγώνα Κερατσίνι – Κόρινθος 11-1.

Έξι ποδοσφαιριστές πέτυχαν καρέ, με πρώτο χρονικά τον Ιάσονα Παπαδημητρίου, που είχε και ένα χατ τρικ. Τόσο αυτός, όσο και ο Γκουρίντερ Σινγκ της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ το κατάφεραν σε εκτός έδρας παιχνίδι. Στη μικρή φωτογραφία στιγμιότυπο από τον αγώνα Καβάλας – Ασπίδας Ξάνθης, με τον Τσούτση να πανηγυρίζει ένα από τα γκολ του.

Τέλος 29 χατ τρικ πλούτισαν την φετινή Γ’ Εθνική. Τρία έκανε ο Φλόρενς Κέρι της Νίκης Βόλου, και από δύο ο Ιορδάνης Ρωμαίος του Μελιτέα Μελίτης και ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης του Πανηλειακού.

Στον αγώνα Βέροια – Μελιτέας 5-3 έκαναν χατ τρικ δύο ποδοσφαιριστές. Ο Ιορδάνης Ρωμαίος είναι ο μοναδικός που έκανε χατ τρικ, αλλά η ομάδα του έχασε.

Στον πίνακα που ακολουθεί αναφέρεται ο ποδοσφαιριστής, η ημερομηνία του αγώνα, ο αγώνας και το σκορ. Η ομάδα του σκόρερ είναι με τα πράσινα γράμματα.

ΠΗΓΗ: soccerbase.info

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags