Facebook Pixel ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης: Γκολ και θέαμα πριν το ματς φωτιά
| 2019-04-20 09:50:00

Ο ΟΦΗ καίγεται και η εστία του Αστέρα... φλέγεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο ΟΦΗ καίγεται και η εστία του Αστέρα... φλέγεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Κρητικοί δίνουν το ματς της χρονιάς με τους Αρκάδες.

Για τον ΟΦΗ το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης είναι το ματς της χρονιάς. Γι'αυτό η κρητική ΠΑΕ ετοίμασε βίντεο με όλα τα γκολ των Κρητικών επί των Αρκάδων!

Αναλυτικά το θέμα:

Η στιγμή της σέντρας του αγώνα της χρονιάς για την ομάδα μας πλησιάζει... Την Κυριακή το απόγευμα ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης σε μια αναμέτρηση, η οποία ενδεχομένως να κρίνει πολλά για την παραμονή στην κατηγορία. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η ομάδα μας υποδέχεται τους Αρκάδες. Στο παρελθόν, ΟΦΗ και Αστέρας έχουν συγκρουστεί έξι φορές και η ιστορία των αναμετρήσεων δείχνει απόλυτη ισορροπία, με δύο νίκες για κάθε αντίπαλο και ισάριθμα ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.

Στις αναμετρήσεις αυτές η ομάδα μας έχει καταφέρει να βρει εννιά φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα των Αρκάδων, με σκόρερ τους Πόποβιτς, Σίσιτς, Παπουλή, Λόπεθ, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλη, Περογαμβράκη, Μιλιάζες και Μερεμπασβίλι.

Το ΟΦΗ TV συγκέντρωσε όλα τα γκολ που έχει πετύχει ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης και σας τα παρουσιάζει σε ένα βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags