Facebook Pixel Βασίλης Γκαγκάτσης – Ολυμπιακός: Σκάει αποχώρηση βόμβα – Πανηγυρίζουν στο Λιμάνι!
| 2019-04-20 23:01:00

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο – "Σκάει" αποχώρηση βόμβα – Πανηγυρίζουν στο Λιμάνι!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο – "Σκάει" αποχώρηση βόμβα – Πανηγυρίζουν στο Λιμάνι!

Ποιος ετοιμάζει… βαλίτσες και ποιος τον διώχνει;

Βασίλης Γκαγκάτσης – Ολυμπιακός: Εξελίξεις θα υπάρχουν και μάλιστα πολύ σύντομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην Σούπερ Λιγκ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες.

Οι εξελίξεις αυτές αφορούν το μέλλον του Βασίλη Γκαγκάτση στον συνεταιρισμό, το οποίο πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολο σύμφωνα με το blog της ΔΙΚΗΣ, ασχέτως του χθεσινού εξωδίκου της ομάδας του Πειραιά, με το οποίο και ζητούσαν την απομάκρυνση του από το πόσο του διευθύνοντας συμβούλου.

Θυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως μετά την καταδίκη του πρωτοδίκως σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή δεν θα έπρεπε να έχει καμία ανάμειξη με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Γκαγκάτσης, ωστόσο συνεχίζει να βρίσκεται στη θέση του διευθύνοντας συμβούλου της Σούπερ Λιγκ και ο Ολυμπιακός αντιδράει σε αυτό.

Οι τελευταίες ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως με παρέμβαση της ΟΥΕΦΑ, ο Γκαγκάτσης πολύ σύντομα, θα δει την πόρτα της εξόδου…



Αναλυτικά τι γράφει η ΔΙΚΗ:

Πάντως, ο Β.Γκαγκάτσης θα αποχωρήσει όχι γιατί κατέφθασε το εξώδικο του Ολυμπιακού, αλλά γιατί καταφθάνει η έκθεση Χούμπελ.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ζήτησε από τη Super League στοιχεία για την πρόσληψη Β.Γκαγκάτση και περιγραφή των αρμοδιοτήτων του διευθύνοντος συμβούλου.

Είναι προφανές ότι τον Μάϊο στη Λίγκα πρέπει να βρούν καινούργιο διευθύνοντα.
 
Λέγεται ότι θα είναι τεχνοκράτης και φρέσκο πρόσωπο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags