Facebook Pixel Άρης: Τρέχουν οι εξελίξεις στους Κίτρινους!
| 2019-04-21 10:00:00

Διπλό "μπαμ" στη Λίγκα - Top ομάδα έκλεισε κίπερ και μπακ - Ποιον "έκλεψε" - Έρχεται... εμπειρία

του Λάζαρου Γεωργίδη
Διπλό "μπαμ" στη Λίγκα - Top ομάδα έκλεισε κίπερ και μπακ - Ποιον "έκλεψε" - Έρχεται... εμπειρία

Ενίσχυση... αστραπή. Μένουν οι ανακοινώσεις. Διαβάστε ονόματα!

Άρης: Τις προάλλες καταγράφαμε τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Αρη και τη συνάρτηση τους με την παραμονή στο ρόστερ για την επόμενη περίοδο της "αγίας τετράδας" (Κουέστα, Βέλεθ, Ματίγια, Γκαρσία) και τώρα, οι "κίτρινοι" βρίσκονται ενώπιον του κλεισίματος δύο βασικών κενών στο δυναμικό τους εν όψει της ερχόμενης χρονιάς.



Είναι γνωστό πως ο Αρης κινείται δυναμικά για να αποκτήσει τον 31χρονο τερματοφύλακα της Λαμίας, Μπόγιαν Σαράνοφ. Ο Σέρβος κίπερ μένει ελεύθερος τον προσεχή Ιούνιο, δεν έχει δεχτεί (ακόμη) πρόταση από τη Λαμία προκειμένου να ανανεώσει, με τον Αρη να κινείται γρήγορα, να του καταθέτει πρόταση και να βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποσπάσει την υπογραφή του (χωρίς πάντως ο Σαράνοφ να είναι η μόνη περίπτωση τερματοφύλακα που συζητάει τη δεδομένη στιγμή ο Αρης), κλείνοντας έτσι το μέτωπο της ρεζέρβας του Κουέστα, με έναν τερματοφύλακα, ο οποίος φέτος έδειξε πως είναι ικανός ακόμη και θέση βασικού να διατηρήσει.

Το δεύτερο και πιο σημαντικό μέτωπο, αυτό της απόκτησης βασικού δεξιού μπακ, φαίνεται πως είναι θέμα ημερών προκειμένου επίσης να κλείσει. Από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο "εκλεκτός" των Παντελίδη - Διαμαντόπουλου ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Τότε δεν βρέθηκε σημείο επαφής με την ομάδα του, την ΑΪΚ, η οποία ήταν αρνητική στο να τον παραχωρήσει, αφού δεσμεύονταν με συμβόλαιο ως το τέλος Δεκεμβρίου του 2019.

Πλέον όμως, τα περιθώρια της ΑΪΚ είναι ελάχιστα, αφού ο 29χρονος διεθνής Σουηδός μπορεί 1η Ιουλίου να υπογράψει όπου επιθυμεί και έτσι, έχοντας συμφωνήσει με τον Αρη, αυτό που κάνει από την πλευρά του είναι να πιέσει την ομάδα του να δεχτεί την πρόταση των Θεσσαλονικέων και έτσι, με ένα μικρό προφανώς ποσό να συναινέσει στην άμεση πώληση του προκειμένου να βάλει και το κάτι τις στα ταμεία της.

Κίνηση που φαντάζει value bet για τον Αρη, αφού μιλάμε για έναν πεπειραμένο δεξιό μπακ, ο οποίος ναι μεν δεν έχει βγει ποτέ από την πατρίδα του, ωστόσο αγωνίζεται την τελευταία τετραετία σε ομάδα πρωταθλητισμού (την ΑΪΚ), έχοντας διαβεί τις πύλες της εθνικής Σουηδίας (χωρίς όμως να κάνει διεθνή συμμετοχή) και έχοντας μάλιστα ξεπεράσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας πριν δύο χρόνια, όταν αντιμετώπισε θρόμβωση στους πνεύμονες, ωστόσο επανήλθε έχοντας ξεπεράσει 100% το συγκεκριμένο πρόβλημα, χωρίς έκτοτε να επανεμφανιστεί. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags