Facebook Pixel Κώστας Μήτρογλου: Πού θα συνεχίσει την καριέρα του;
| 2019-04-21 13:40:00

Τρελό σενάριο για Μήτρογλου - Αυτός τον "τρώει" - Βάζει "φωτιά" σε 5 εκατομμύρια - Πού θα πάει;

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό σενάριο για Μήτρογλου - Αυτός τον "τρώει" - Βάζει "φωτιά" σε 5 εκατομμύρια - Πού θα πάει;

Έχουν... ξεφύγει τελείως στην Τουρκία. Τι γράφουν και τι τον "σώζει".
 

Κώστας Μήτρογλου: Από σενάρια οι Τούρκοι, άλλο τίποτα. Ειδικά σε μεταγραφικά θέματα, οι γείτονες συναγωνίζονται (και τις περισσότερες φορές ξεπερνάνε) σε φαντασία και τα δικά μας στην Ελλάδα.

Τελευταίο, που είδε το φως της δημοσιότητας (από κατά τα λοιπά έγκυρο μέσο όμως…) θέλει τη Γαλατασαράι να προσανατολίζεται στον τερματισμό του δανεισμού του Κώστα Μήτρογλου το προσεχές καλοκαίρι.

Πρώιμο τουλάχιστον και σίγουρα χωρίς βάση. Ο δανεισμός του "Μητρογκόλ" είναι συμφωνημένος από τη Μαρσέιγ για 1,5 χρόνο. Μέχρι στιγμής, η αλήθεια είναι πως ο Ελληνας στράικερ δεν έχει προσφέρει τα όσα περίμεναν οι άνθρωποι των "λιονταριών", αλλά δεν πρέπει να λησμονείται πως μαζί του, τον περασμένο Ιανουάριο, εντάχθηκε στο δυναμικό τους και ο Γάλλος φορ Ντιάν, πρώτος σκόρερ του τουρκικού πρωταθλήματος, ο οποίος  αποκτήθηκε από την Κασίμπασα και αποτέλεσε το ρεκόρ μεταγραφικής δαπάνης στην ιστορία των πρωταθλητών Τουρκίας.

Εκ των πραγμάτων δηλαδή, η Γαλατά θα "υπερασπιστεί" την επένδυση, την αγορά της, περισσότερο από έναν δανεικό ποδοσφαιριστή, έστω και αν τον "χρυσοπληρώνει" (βάσει συμφωνίας, ο Κώστας Μήτρογλου θα εισπράξει περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ στον 1,5 χρόνο του δανεισμού του στην "τσιμ-μπομ"). Σε κάθε περίπτωση,  μέχρι και τώρα, δεν υπάρχει η παραμικρή απόφαση εκ μέρους των υπευθύνων της Γαλατά για τερματισμό του δανεισμού του Μήτρογλου, πόσο μάλλον ενημέρωση στην πλευρά του 31χρονου φορ για κάτι τέτοιο. Και ειδικά τώρα, τη δεδομένη στιγμή, με τα "λιοντάρια" να κυνηγάνε τη διατήρηση των εγχώριων πρωτείων τους, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να είχε συμβεί.

Προτιμότερο πάντως, εξαιτίας των περιορισμών που έχουν στο μεταγραφικό επίπεδο, για τον τουρκικό σύλλογο, είναι οι πωλήσεις, αφού βάσει αυτών θα κινηθούν στο καλοκαιρινό παζάρι. Ουσιαστικά, για κάθε ευρώ που ξοδεύεται από τη Γαλατά, θα πρέπει να υπάρχει ισόποση είσπραξη από πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Και με αυτή τη λογική, ο τερματισμός του δανεισμού του Μήτρογλου δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα και τις κινήσεις της Γαλατασαράι…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags