Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρομερές στιγμές στην πορεία του πούλμαν προς τον Λευκό Πύργο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-04-22 02:58:00

Αδιανόητη τρέλα στον Λευκό Πύργο! "Κερκίδα" οι παίκτες, σε ρόλο... οδηγού ο Ιβάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αδιανόητη τρέλα στον Λευκό Πύργο! "Κερκίδα" οι παίκτες, σε ρόλο... οδηγού ο Ιβάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκαναν τη... νύχτα-μέρα! Γλέντι του ΠΑΟΚ μέχρι το πρωί!

Το «πάρτι» στην Τούμπα ολοκληρώθηκε, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ να ανεβαίνουν στο ανοικτό πούλμαν που τους περίμενε για να μεταβούν στον Λευκό Πύργο και να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί με τους φιλάθλους.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν από τους πρώτους που ανέβηκαν στην οροφή του ανοικτού λεωφορείο και όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε αποδέκτης τρομερής αποθέωσης από το συγκεντρωμένο πλήθος, με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να ανταποδίδει με χαρακτηριστικές χειρονομίες προς τους φιλάθλους.

Την παράσταση έκλεψε και πάλι ο… Superman Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος αποθέωσε τον κόσμο, τον οποίο ώθησε στο να κάνει το κλασικό «όλε».

Συνοδεία μηχανών, το πούλμαν ξεκίνησε την πορεία του προς τον Λευκό Πύργο με πολύ αργό ρυθμό εξαιτίας του συγκεντρωμένου πλήθους, που αποθέωνε τους πρωταθλητές σε ολοκληρη τη διαδρομή.

Το πούλμαν κατάφερε τελικά να φτάσει στον Λευκό Πύργο 01.30 ώρα μετά τα μεσάνυχτα και εκεί πραγματικά έγινε χαμός. Οι χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ άναψαν αμέτρητα καπνογόνα και έκαναν τη... νύχτα μέρα. Καπνογόνα άναψαν και οι παίκτες του Δικεφάλου, οι οποίοι έκαναν όλε-όλε με την κούπα, ενώ παράλληλα έδιναν τον ρυθμό για τα συνθήματα!

Δείτε όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη στα παρακάτω βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags